Yardım kırılan ekran,yaptırma ücreti?

Mehmetyahya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet yahya
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
13
bisikeltten düştüm ekran içten kırıldı

mersindeki bi vodafone bayisine gittim adam a kalite erkana 1000tl a++ kalite ekrana 1200 tl servis orjinal erkranına 1350tl dedi gerçektende servis ekranımı acaba nerden anlıyabilirim?

ve bi yere daha sordum servis ekranına onlarda 1300tl dedi

servis ekranı oldugunu nerden anlıyabilirim

note 10s
amoled ekran

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
Servis ekranını nerden buluyormus anlamadım
Adı üstünde *servis ekranı* öyle kenar mahalle telefoncusunami verecekler zaten servise de gitsen bundan fazla para istemez benim tavsiyem telefonculara asla güvenme
Onlar.bu fiyatı veriyorsa 600 TL lik ekran takıyordur sana tavsiyem sen bilindik büyük firmalara sor fiyat GSM iletisim vb

Silinenkullanıcı93803

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
0
servis ekranı serviste olur. sana zarf atıyor hepsi aynı a kalite hangisini yersen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

servis ekranı serviste olur. sana zarf atıyor hepsi aynı a kalite hangisini yersen.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi cogunlugu sahtekar...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bizim zamanımızda resmi servislerde dahi orjinal parça bulunmazdı. Xiaomi Türkiye 'ye iyice yerleşip, servis konusuna da el atınca orjinal parça vermeye başladı. Bu nedenle dışarıda orjinal parça bulmanız hemen hemen mümkün değildi. Şu anda da eğer çıkma değilse orjinal parça bulamazsınız diye düşünüyorum.

Fitiq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
mi 8 lite
Konular
6
Eğer iç ekran kırılmamışsa tavsiyem cam değiştirmen yaklaşık 200 TL gibi ücreti var.Ön camla-ekran farklı şeyler.Yüksek ihtimalle ön camın kırılmıştır.Piyasada gördüğün tüm telefoncular hard amoled dedikleri sahte ekran kullanır.Tavsiyem eğer ekran kırılmamışsa cam değiştirmen.Camdan kastım kırılmaz cam değil.Ön cam.

Mehmetyahya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet yahya
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer iç ekran kırılmamışsa tavsiyem cam değiştirmen yaklaşık 200 TL gibi ücreti var.Ön camla-ekran farklı şeyler.Yüksek ihtimalle ön camın kırılmıştır.Piyasada gördüğün tüm telefoncular hard amoled dedikleri sahte ekran kullanır.Tavsiyem eğer ekran kırılmamışsa cam değiştirmen.Camdan kastım kırılmaz cam değil.Ön cam.
nerde o şans insanlarınkı 2 yılda anca ön camları kırılır benim daha ilk telefonum ve 2 aylık telefonum ekranı içten kırılır -teşekür ederim hayat-

Üst Alt