Çözüldü Kırık ekran

Ekranim catlak acaba garantimi yoksa dışarıdan yaptırmak mi daha mantikli

• .

Oy: 0 0,0%
  • .

• .

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .

Ebru.topcu.37

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
.
Cihazım
Xiami redmi 5 p
Konular
1
Merhaba ben xiami redmi 5 plus kullanıyorum ve
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
telefonumun ekranı catladi özellikle köşeleri garantiye vermek istiyorum ama 1 ayy süre veriyorlar üstelik 350 - 400 civarı ödeme yapmam gerekiyor ama süresi çok uzun. Dışarı da telefon tamircilerine yaptırmayı da düşündüm 350 TL fiyat biçildi ama dışarıda yaptırırsam daha sonra bir sorun olduğunda garanti kabul etmiyor. Bide telefonum çok yeni 5 aylikk ne nasıl yapsam bilemiyorum bir fikir verir misiniz ?

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
telefonumun ekranı catladi özellikle köşeleri garantiye vermek istiyorum ama 1 ayy süre veriyorlar üstelik 350 - 400 civarı ödeme yapmam gerekiyor ama süresi çok uzun. Dışarı da telefon tamircilerine yaptırmayı da düşündüm 350 TL fiyat biçildi ama dışarıda yaptırırsam daha sonra bir sorun olduğunda garanti kabul etmiyor. Bide telefonum çok yeni 5 aylikk ne nasıl yapsam bilemiyorum bir fikir verir misiniz ?
Garantiye önem veren biriyseniz verin onlar yapsın eğer yok garanti benim için önemli değil diyorsanız forumumuzda bu işlerle ilgilenenler var onlarla iletişime geçebilirsiniz.

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Aliexpress'den alıp kendiniz yapabilirsiniz ama riskli. Bir kişi arka kapağı açıp geri taktiğinda hat çekimiyordu

Ebru.topcu.37

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
.
Cihazım
Xiami redmi 5 p
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aliexpress'den alıp kendiniz yapabilirsiniz ama riskli. Bir kişi arka kapağı açıp geri taktiğinda hat çekimiyordu
O ise hiç kalkisamam ama AliExpress konusuna gelince oradan sürekli alisveris yapan birisim ve kırılmaz camimda kılıfımda ordan almıştım. Resime dikkat ettiyseniz ekranın üzerinde kırılmaz cam var düştüğünde iç cam çatlıyor

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba, cihazınız Delta garantisinde ise servisimize göndermenizi öneririz. Telefonunuzun sonraki süreçlerini de değerlendirmek gerek. Özellikle 5 aylık bir cihaz ise; ilerideki arızaları garantiden karşılamanız açısından garanti servisine göndermek, cihazınız için size önerebileceğimiz bir karar olur.

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
O ise hiç kalkisamam ama AliExpress konusuna gelince oradan sürekli alisveris yapan birisim ve kırılmaz camimda kılıfımda ordan almıştım. Resime dikkat ettiyseniz ekranın üzerinde kırılmaz cam var düştüğünde iç cam çatlıyor
Kırılmaz camlar para tuzağı olarak düşünüyorum. Planlı eskitme gibi bir şey 50-60cm'den dülse bile kırılıyorlar sonra telefonumu korudu algısı yaratıp tekrar alıdırıyor.

Üst Alt