Yardım Kingroot

Emoretti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emru
Cihazım
Mi5s
Konular
12
Xiaomi mi 5 s e king root yüklenirmi? Yüklenirse eksi artı varmıdır bizim sitedekinin

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
5s bilmiyorum ama normal bi tele kingroot yükleyince süpersuyu kurmak çok uğraştırıyor.xiaomi telefonlar her telefon gibi değil,hata verebilir brick olabilir.neden süpersuyu flashlayıp hem teli rootlayıp hem süpersuyu tek bi işlemde yapmıyorsun

Oyla:

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
5s bilmiyorum ama normal bi tele kingroot yükleyince süpersuyu kurmak çok uğraştırıyor.xiaomi telefonlar her telefon gibi değil,hata verebilir brick olabilir.neden süpersuyu flashlayıp hem teli rootlayıp hem süpersuyu tek bi işlemde yapmıyorsun

kingroot atıldığı zaman supersu yüklemeniz gerekmez

Xiaomi mi 5 s e king root yüklenirmi? Yüklenirse eksi artı varmıdır bizim sitedekinin

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bootloader kilidin açık olması lazım kardeşim ayrıca soft brick riski var ama soft brickden fazla sorun olmaz romu flashlar geçersin

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
kingroot atıldığı zaman supersu yüklemeniz gerekmez

Bootloader kilidin açık olması lazım kardeşim ayrıca soft brick riski var ama soft brickden fazla sorun olmaz romu flashlar geçersin
Kingroot un kendi superuser i var biliyorum hocam ama en stabil superuser chainfire hocamızın superuseri.kaldı ki yüklemesi kurması daha kolay

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
xiaomi telefonları ne dertliymiş arkadaş, gm discovery 1 varken çocuk oyuncağı gibi rootlayıp rom atardım

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
xiaomi telefonları ne dertliymiş arkadaş, gm discovery 1 varken çocuk oyuncağı gibi rootlayıp rom atardım
Bir iki dakikalık bir iş ve hiçbir zorluğu yok. Unlock yap, twrp yükle, twrp üzerinden SuperSu'yu flashla. Ama denilenleri yapmaz, driver sorununuzu çözmezseniz 40 yıl da uğraşsanız yapamazsınız. Xiaomi böyledir.

Oyla:
Üst Alt