Sohbet Kimler Xiaomi Mi Max 3 almayı düşünüyor?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Değerli Arkadaşlar, biliyoruz ki, Max 3 ün tanıtımı yaklaşmakta ve en son sızıntılara göre aşağıdaki gibi görüntüsü mevcut ve teknik özellikleri de şu şekilde

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Muhtelemelen teknik özellikler bu şekilde

• 6.99inç FHD+ IPS ekran
• Qualcomm Snapdragon 636 işlemci
• 3-4-6GB RAM / 32-64-128GB depolama
• 12MP IMX363 1.4µm çift arka / 8MP ön kamera
• 5400mah batarya / QC3 / USB type-c
• Wi-Fi 802.11ac MIMO, Bluetooth 5
• Android 8.1 Oreo tabanlı MIUI 9
• Cihaz ölçüleri 176.15×87.4×7.99mm, ağırlık 221g

Açık konuşmak gerekirse, Max 2 yi bırakıp ta, illaki Max 3 ü alırım diyemiyorum şu an için....tabiki cihazı canlı görünce fikrim değişebilir....ancak eğer alacak olsamda, bu sefer acele etmeyeceğim..

Sizlerin bu konudaki düşünceleriniz nedir değerli arkadaşlarım ve Mi Max 2 sevenler

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Siftah benden bereket Allah'tan olsun. İlk sırayı alayım :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siftah benden bereket Allah'tan olsun. İlk sırayı alayım :)

Yani ne olursa olsun, ben gözüm kapalı alacağım diyorsunuz... Size kesinlikle hak veriyorum ama Mi Max 2 niz olsaydı, Sizde benim gibi hemen acele etmezdiniz diye düşünüyorum

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Açıkçası elinde max, max prime yada max 2 olan varsa max 3 alması sadece lükse kaçmak gibi duruyor. Elinizde max serisinden bir cihaz yoksa bence alınır.

Gün boyu Snapdragon 636 işlemcisini araştırdım. 636ya ait artı yönleri bulurken, 710 işlemcisininde eksi yönlerini buldum.

Hem 710 işlemcili mi 8se batarya süresi testlerini inceledim hemde 636 işlemcili redmi note 5 pro batarya süresi testlerini izledim. Aynı sonuçları 625 işlemcili max 2 ve redmi 5 plusla karşılaştırma yaptım.

Günün sonunda 636 işlemcinin max 3 için batarya konusunda doğru tercih olduğuna karar verdim. Gönül isterdi ki 710 olsun. Yinede 660 yerine 636 olması konusunda memnun kaldım.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkçası elinde max, max prime yada max 2 olan varsa max 3 alması sadece lükse kaçmak gibi duruyor. Elinizde max serisinden bir cihaz yoksa bence alınır.

Gün boyu Snapdragon 636 işlemcisini araştırdım. 636ya ait artı yönleri bulurken, 710 işlemcisininde eksi yönlerini buldum.

Hem 710 işlemcili mi 8se batarya süresi testlerini inceledim hemde 636 işlemcili redmi note 5 pro batarya süresi testlerini izledim. Aynı sonuçları 625 işlemcili max 2 ve redmi 5 plusla karşılaştırma yaptım.

Günün sonunda 636 işlemcinin max 3 için batarya konusunda doğru tercih olduğuna karar verdim. Gönül isterdi ki 710 olsun. Yinede 660 yerine 636 olması konusunda memnun kaldım.

Detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim hocam... Alıp almama konusunda cihazı sizde görüp, inceledikten sonra karar vereceğim

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim hocam... Alıp almama konusunda cihazı sizde görüp, inceledikten sonra karar vereceğim

İnşallah hocam. Artık SEFA bey ne zaman getirirse o zaman alacağım.

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Max 2 kullanıyorum, Max 3 SD710 ile gelirse düşünebilirim, cihazı her şekilde tanıtılıp en ince ayrıntısına kadar ince eleyip sık dokumak istiyorum, en son kararı öyle vereceğim. İstediğim gibi gelmezse de en az SD710 & +4000mAh batarya kombinasyonlu ve beni cezbedebilecek diğer özellikleri de olan bir cihaz beklerim.

Aslında Max 2'den fevkalade memnunum fakat eşimin benim cihazda gözü var diye bir değişim işine girişme ihtimalim var, yoksa Max 2 akıyor.

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Max 2 kullanıyorum, Max 3 SD710 ile gelirse düşünebilirim, cihazı her şekilde tanıtılıp en ince ayrıntısına kadar ince eleyip sık dokumak istiyorum, en son kararı öyle vereceğim. İstediğim gibi gelmezse de en az SD710 & +4000mAh batarya kombinasyonlu ve beni cezbedebilecek diğer özellikleri de olan bir cihaz beklerim.

Aslında Max 2'den fevkalade memnunum fakat eşimin benim cihazda gözü var diye bir değişim işine girişme ihtimalim var, yoksa Max 2 akıyor.
Anlaşılan sizin iş sonbahara kalacak gibi duruyor. Ekim kasım ayı gibi Mi note 4 modeli %90 ihtimal Snapdragon 710 ile gelecektir. Batarya konusunda 3500-4000 mAh arası ve ekran boyutu olarakda muhtemelen 5.5-5.99 inch aralığında olacaktır.

Üst Alt