Yardım Kilitlenmiş Redmi Note 8 Pro telefon nasıl açılır?

Yılmaz Göktürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Mi Pad 2
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. Geçen günlerde teyzem iş yerinde bulduğu bir telefonu (iş telefonu olarak kullanacak) bana getirdi. Telefonun Mi Cloud kilidi var. Telefon bana geldiğinde bootloader kilidi açıktı ve imeisi yoktu. (Sanırım kilidi kaldırmak için sıfırlamışlar bu yüzden de imei gitmiş) Telefonu test etmek için samfw tool ile geçici olarak sideload modunda kilidini kaldırdım ama internete bağlayınca tekrar kitleniyor. Bende xiaomi cihazları fazla bilmediğim için çokta fazla kurcalamak istemedim. Bu cihazın kilidini açıp imei atmama yardım edebilir misiniz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Yanlış anlamadıysam şifresini bilmediğiniz mi hesabı mevcut cihazda? eğer böyle ise imei işlemi ve sonrasında mi hesabı bypass işlemi yapılması gerekiyor. Bypass kısmı için destek almanız gerekir. Dilerseniz biz uzak bağlantı ile ücretli destek verebiliriz.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
MTKclient tool bu işleri çözer sanırım

Yılmaz Göktürk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Mi Pad 2
Konular
2
Yanlış anlamadıysam şifresini bilmediğiniz mi hesabı mevcut cihazda? eğer böyle ise imei işlemi ve sonrasında mi hesabı bypass işlemi yapılması gerekiyor. Bypass kısmı için destek almanız gerekir. Dilerseniz biz uzak bağlantı ile ücretli destek verebiliriz.
Evet doğru anlamışsınız. Gerek yok hocam teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MTKclient tool bu işleri çözer sanırım
Deneyeceğim hocam şimdi.

Üst Alt