Soru Kilit Problemi

Kemal6190

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Ramoglu
Konular
1
Merhaba ben Kemal Xiaomi 13 ile aranıza katıldım . Şöyle bir problemim var . Cihazda yüz tanıma parmak izi ve pin devrede seklinde kullanıyorum . Fakat cihaz cebimdeyken aradan belli bir süre geçince hepsi devre dışı kaliyor ek güvenlik gerekli deyip sürekli pin girmemi istiyor , bunun sebebi nedir ?

Ajos

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 lite 4g
Konular
7
Merhaba ben Kemal Xiaomi 13 ile aranıza katıldım . Şöyle bir problemim var . Cihazda yüz tanıma parmak izi ve pin devrede seklinde kullanıyorum . Fakat cihaz cebimdeyken aradan belli bir süre geçince hepsi devre dışı kaliyor ek güvenlik gerekli deyip sürekli pin girmemi istiyor , bunun sebebi nedir ?
Hocam belli bir saat sonra (72 saat) miui şifreyi unutmamanız için şifre ile giriş ister bahsettiğiniz şey bu mu

Kemal6190

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Ramoglu
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam belli bir saat sonra (72 saat) miui şifreyi unutmamanız için şifre ile giriş ister bahsettiğiniz şey bu mu
Hayır demek istediğim tuş kilidini kitleyince normalde yüz tanımaya açması gerekiyor ama açmıyor hem yüz tanıma hemde parmak izi devre dışı kalıyor ilkeye desen yada pin girerek tuş kilidini açıyorum . Telefonu kitleyip cebime koyduktan 30 dakika felan sonra .

Ajos

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 lite 4g
Konular
7
Hayır demek istediğim tuş kilidini kitleyince normalde yüz tanımaya açması gerekiyor ama açmıyor hem yüz tanıma hemde parmak izi devre dışı kalıyor ilkeye desen yada pin girerek tuş kilidini açıyorum . Telefonu kitleyip cebime koyduktan 30 dakika felan sonra .
Daha önce böyle bir sorun ne duydum ne gördüm hocam, deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlar.

bekobaba142

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beko
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
23
Yüz tanıma telefon cepteyken çalışıp sürekli yüz tanınamadı diyor ve o seçeneği iptal ediyor. Benim telefonumda da aynısı. Parmak izi için cebinizde parmak izine değen bir kısım varsa aynı şey olabilir.

Üst Alt