- Adım
- Eyüp
- Cihazım
- Mi max 2
- Konular
- 3
Arkadaşlar güç tuşuna veya home tuşuna bastığımda direkt ana ekran gelsin istiyorum bunun bir yolu yöntemi var mı?
Geliştirici seçeneklerinde kilit ekranını atla diye bir kısım vardı sanırım onu aktif ederseniz kilit ekranı iptal olur direk ana ekran gelir.Arkadaşlar güç tuşuna veya home tuşuna bastığımda direkt ana ekran gelsin istiyorum bunun bir yolu yöntemi var mı?
Geliştirici seçeneklerinde kilit ekranını atla diye bir kısım vardı sanırım onu aktif ederseniz kilit ekranı iptal olur direk ana ekran gelir.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayarlardan telefon hakkında - ( yanlış hatırlamıyorsam, şu an miui sürümde değilim ) miui sürümüne 7 kez tıklayınca açılıyordu sanırım. Zaten tiklamaya başladığınızda altta uyarı veriyor oradan da bakabilirsiniz. En kotu Google amcadan yardım alın nasıl açılacağı hakkındaSayın mertuska Geliştirici seçeneklerini bulamadım desem
MİUİ 9.0 Global Kararlı 9.0.3.0
Ayarlar/Telefon hakkında bölümüne girin. MIUI Sürümü yazan yere arka arkaya tıklayın. Altta uyarı gelecektir. Yeteri kadar tıkladığınızda Geliştirici Seçenekleri açılır. Ayarlar/Ek Ayarlar/Geliştirici seçenekleri altından ulaşabilirsiniz.
Ayarlardan telefon hakkında - ( yanlış hatırlamıyorsam, şu an miui sürümde değilim ) miui sürümüne 7 kez tıklayınca açılıyordu sanırım. Zaten tiklamaya başladığınızda altta uyarı veriyor oradan da bakabilirsiniz. En kotu Google amcadan yardım alın nasıl açılacağı hakkında
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi