- Adım
- b
- Cihazım
- c
- Konular
- 1
- Telefonu elime alıp açtığımda "çift tık" veya "uyandırmak için kaldır" veya "güç tuşuna basma" hangisi olursa olsun doğrudan desen girme/şifre ekranına gelmesini istiyorum fakat desen girme/şifre yazma alanına girmek için her seferinde fazladan 1 defa aşağıdan yukarı kaydırmak ardından şifreyi deseni girmek gerekiyor...
- Ekran kilidi yokken "Kilit ekranını atla" aktif ve kullanılabilir oluyor.
- Ekran kilidi koyduğumda ise geliştirici seçeneklerinde "Kilit ekranını atla" deaktif oluyor. (aç kapa fayda etmiyor)
- Şifre, desen, parmak izi tüm ekran kilitlerini kapattığımda bu "fazladan bi defa yukarı kaydırmaya" gerek kalmıyor fakat hiç korumasız kullanmak da istemiyorum.
- Mi9-t kullanıyorum, telefonun ekranı açıldığında doğrudan şifre/desen girme ekranı gelsin, deseni/şifreyi girdiğimde ekran açılsın istiyorum, bu problemi aşanlardan yardım bekliyorum.
- Ekran kilidi yokken "Kilit ekranını atla" aktif ve kullanılabilir oluyor.
- Ekran kilidi koyduğumda ise geliştirici seçeneklerinde "Kilit ekranını atla" deaktif oluyor. (aç kapa fayda etmiyor)
- Şifre, desen, parmak izi tüm ekran kilitlerini kapattığımda bu "fazladan bi defa yukarı kaydırmaya" gerek kalmıyor fakat hiç korumasız kullanmak da istemiyorum.
- Mi9-t kullanıyorum, telefonun ekranı açıldığında doğrudan şifre/desen girme ekranı gelsin, deseni/şifreyi girdiğimde ekran açılsın istiyorum, bu problemi aşanlardan yardım bekliyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: