Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımKilit ekranından ana ekrana geçerkenki geçiş efekti yok
Redmi 12 cihazımda kilit ekranında parmak izi ya da şifreyi girdiikten sonra ana ekrana geçerken bir geçiş efekti vardı. Redmi 10 Pro cihazımda geçiş efekti var ama Redmi 12 cihazımda bu efekt yok.
pencere animasyon ölçüsü
geçiş animasyon ölçüsü
animasyon süresi ölçüsü
bu 3 seçenek normalde x1 olarak ayarlıdır.
sende animasyon kapalı yazıyorsa bunları x1 yap eğer x1 ise x2 yaparak kilidi açıp dene bi bakalım geçiş efektini görebilecekmisin eğer hala göremiyorsan tekrar x1 yap ekran yenileme hızın yüzünden görünmüyor olabilir 120 falansa bunu x2 de deneyip yaz bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
normalde x2 çok yavaş olur x1 yada x1.5 öneriyorum ama olay bundan kaynaklanıyorsa o 3 ayarı tek tek deneyerek kendine en uygun ayarı bulabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ek olarak ana ekranda boş bir yere basılı tut ayar işaretine bas daha fazlasına bas orda animasyon hızı yazar ona basıp rahat yazanı dene orjinalde dengelidedir bu ayar aklıma geldi bunuda deneyebilirsin.
yine ek olarak ana ekranda boş bir yere basılı tut ayar işaretine bas geçiş efektine basıp bir geçiş efekti seç bu sayfaları kaydırmaya yarayan bir ayar ama denemekte fayda var.
bunlar dışında aklıma gelen tek şey EEA roma geçmen olur globalde bu sorunu yaşıyorsan ve verdiğim çözümler işine yaramadıysa EEA rom yükleyip aynı sorun varmı deneyebilirsin.
En sonda yazdığınız şeyi denedim 12'de animasyon hızı diye bir seçenek göremedim 10 Pro da bu seçeneği gördüm. Galiba bundan kaynaklı 10 Pro da bu seçeneği " Hızlı" yaptığım zaman 12 deki gibi oluyor.
En sonda yazdığınız şeyi denedim 12'de animasyon hızı diye bir seçenek göremedim 10 Pro da bu seçeneği gördüm. Galiba bundan kaynaklı 10 Pro da bu seçeneği " Hızlı" yaptığım zaman 12 deki gibi oluyor.
miui hidden settings isimli dosyayı kurup orda o ayar varmı bakın yoksa xiaomi eu rom kurmanızı tavsiye ederim onda çoğu ayar zaten eklenmiştir özelleştirilmiş bir rom olmasından dolayı çoğu ayar içerisinde bulunuyor demekki 12 de o ayarı xiaomi kaldırmış saçma şekilde miui hidden settings de bulamıyorsanız eu romda o özellik geri gelebilir diye düşünüyorum.
EU romu burdan istediğin sürümü indirip kurabilirsin istersende eu romun orjinal sitesinden indir biraz kafa karıştırıcı o site o sebeple bunu attım sana kalmış.
verdiğim linke girince EU yazanı seçip istediğin romu indirebilirsin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir