Yardım Kilit ekranında kaldım.

aselsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
6
Arkadaşlar yeni güncelleme ile telefona Miui 8 yükledim geçen gün ancak eskiden kilit sifremi unutursam email hesabıma sıfirlama mesaji geliyordu ancak bugün kilit sifremi degistikten sonra hatirlayamdim ve telefon kendini kitledi,şimdi yarım saat diyor birdaha yanlış girsem böyle uzayıp gidecek ve sıfirlama için email görünmüyor acaba aktif mi etmedim?açmanın bir yolu var mi ?

aselsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi accaount üzerinden birşeyler yapamazmiyiz acaba baktım az önce acaba oradan aktif edebilirsem görünümü ekranda sıfirlamak için yol haritası

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Mi accaount üzerinden birşeyler yapamazmiyiz acaba baktım az önce acaba oradan aktif edebilirsem görünümü ekranda sıfirlamak için yol haritası

Sizin demenizle bende denedim, miui v7 ile sıfırlama için mail gerekiyordu. Miui v8 ile sıfırlama yapmak için e-mail seçeneği kaldırılmış galiba veya bende göremedim :(

Sadece kilit ekranı şifresini değiştirirken "Şifremi Unuttum" kısmı görünüyor.

Son düzenleme:
Oyla:

RepairM@n

Hak ismi okunmalı dillerde !
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Arkadaşlar yeni güncelleme ile telefona Miui 8 yükledim geçen gün ancak eskiden kilit sifremi unutursam email hesabıma sıfirlama mesaji geliyordu ancak bugün kilit sifremi degistikten sonra hatirlayamdim ve telefon kendini kitledi,şimdi yarım saat diyor birdaha yanlış girsem böyle uzayıp gidecek ve sıfirlama için email görünmüyor acaba aktif mi etmedim?açmanın bir yolu var mi ?
Pc üzerinden bu linke tıklayıp oradan sıfırlamayı deneyin bir de. Sonra cihaza yeni şifre giriş yaparsınız.

Oyla:

aselsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaza wipe yaptım mecbur ,konuyu kilitleyebilirsiniz

Oyla:
Üst Alt