Soru Kilit ekraninda bildirim problemi olmayan tema

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Merhaba arkadaslar orjinal tema disinda hangi temayi uygularsam uygulayayim kilit ekraninda bildirimleri guruplamaya basliyor. Öreğin whatsapp 3 bildirim yaziyo icerigini gostermiyor.
Kullandiginiz yada bildiginiz bu şekilde guruplama problemi olmayan tema var mi?

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Hocam hangi temayı kullanırsanız kullanın, konu tamamen bildirim ayarları ve kilit ekranı bildirim ayarlarıyla ilgili.
Çünkü, tema yapıcıları fazla kasan temadan, fazla kuralcı temadan kaçınırlar ki uygulanabilir olsun.

Ayrıca, bildirim ayarları dışında kullanılan romlar ile veya sistematik sorunlarla alakalı da olabilir.

Farklı bir şekilde denemek istiyorsanız Microsoft Launcher'i kurup deneyebilirsiniz.
Farklı arayüz ayarlarına da fırsat veriyor ve kullanılışlı bir uygulama.

Kurduktan sonra hoşunuza gitmez ise silerek default ana ekrana dönersiniz.

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hangi temayı kullanırsanız kullanın, konu tamamen bildirim ayarları ve kilit ekranı bildirim ayarlarıyla ilgili.
Çünkü, tema yapıcıları fazla kasan temadan, fazla kuralcı temadan kaçınırlar ki uygulanabilir olsun.

Ayrıca, bildirim ayarları dışında kullanılan romlar ile veya sistematik sorunlarla alakalı da olabilir.

Farklı bir şekilde denemek istiyorsanız Microsoft Launcher'i kurup deneyebilirsiniz.
Farklı arayüz ayarlarına da fırsat veriyor ve kullanılışlı bir uygulama.

Kurduktan sonra hoşunuza gitmez ise silerek default ana ekrana dönersiniz.

Launcher degıstırmek ıstemıyorum. Illakı baska bırısı temasını yaparken bu ozellıgı eklemıstır. Tek ıstedıgım denk gelen varsa lutfen o temayı benımle paylassın.

Üst Alt