Yardım kilit ekranı uyanmıyor

bekirböke

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bekır
Cihazım
mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global rom miui 10.2
Telefon Modeli
xiaomi mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 hafta önce xiaomi mi 8 aldım hepsi buradadan global versıyon , parmak izi yüz tanıma vs. herşeyi düzgün çalışıyor fakat ekran kilitliyken parmak izi ile açtıgımda kilit açılma sesı gelıyor fakat ekran uyanmıyor yani arkada kilit açık ekrana dokundugumda işlem yapıyor atıyorum mesajlara filan giriyor dokununca fakat ben görmüyorum tekrar kilit tuşuna basıp terkrar açmam gerekiyor ekranı gelmesi için ya da ekran çift dokunarak ekranı açmam sonra parmak izi yada yüz tanımayla kilidi açmam gerekıyor sebebını veya çözümünü bilen yardımcı olabılırse cok sevınırım (yüz tanıma için bölgeyi hindistan yaptım onla bi alakası olabilirmi acaba) Birde eskıden ıphone kullanıcısıydım ekran kilitli iken bildirim kilitli ekrana nasıl düşer bilen varmı illa kilidi açıp içeriden mi bakmak gerekıyor

okyanusbrn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okyanus
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
5
Temadan kaynaklı gibi görünüyor

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Genelde temadan oluyor , bu sorun aslında miui 10 uyumlu tema ile dener misin bir ? yüklerken uyumsuz hatası almayacağın örnek bu teme ile dene bir , xperia aosp v10 bunla dener misin ? yoksa sıfırlamak zorunda kala bilirsin

Oyla:

bekirböke

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bekır
Cihazım
mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NBA'de
Genelde temadan oluyor , bu sorun aslında miui 10 uyumlu tema ile dener misin bir ? yüklerken uyumsuz hatası almayacağın örnek bu teme ile dene bir , xperia aosp v10 bunla dener misin ? yoksa sıfırlamak zorunda kala bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi denedim gene aynı telefonu fabrika ayarlarına çevirdim gene olmadı

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64