Çözüldü Kilit ekranı sorunu

Zamazingo_

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Veysel
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
Telefonun kilit ekranını nasıl kaldırabilirim? Parmak izi ve deseni falan herşeyi iptal ettim fakat hala ekran kapandıktan sonra güç tuşuna bastığımda kilit ekranı çıkıyor ve onu yukarı kaydırmadan mesela WhatsAppa kaldığım yerden devam edemiyorum.
Ayarlar - Kilit ekranı ve parola-ekran kilidini ayarla- Kilit ekranını atla seçeneğini isaretledim yine de aynı sorun devam ediyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdinçer

Xiaomi Mi Max 2™
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
90
Telefonun kilit ekranını nasıl kaldırabilirim? Parmak izi ve deseni falan herşeyi iptal ettim fakat hala ekran kapandıktan sonra güç tuşuna bastığımda kilit ekranı çıkıyor ve onu yukarı kaydırmadan mesela WhatsAppa kaldığım yerden devam edemiyorum.
Ayarlar - Kilit ekranı ve parola-ekran kilidini ayarla- Kilit ekranını atla seçeneğini isaretledim yine de aynı sorun devam ediyor.

Ayarlar _ Ek ayarlar _ Geliştirici Seçenekleri _ Kilit Ekranını Atla yaparak direk ana ekran veya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz...

Zamazingo_

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Veysel
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar _ Ek ayarlar _ Geliştirici Seçenekleri _ Kilit Ekranını Atla yaparak direk ana ekran veya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz...
Ayarlar _ Ek ayarlar _ Geliştirici Seçenekleri _ Kilit Ekranını Atla diye bir yol yok varsa da o kadar aradım bulamadım. Siz hangi rom sürümü kullanıyorsunuz?

Erdinçer

Xiaomi Mi Max 2™
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
90
Ayarlar _ Ek ayarlar _ Geliştirici Seçenekleri _ Kilit Ekranını Atla diye bir yol yok varsa da o kadar aradım bulamadım. Siz hangi rom sürümü kullanıyorsunuz?

Önce Ayarlar Telefon Hakkında ya girip Miui sürümü üzerine gelerek 5 kere tıklayıp Geliştirici Seçenekleri menüsünü aktif edeceksiniz ...

Üst Alt