Yardım Kilit ekranı değişmiyor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
23
Arkadaşlar merhaba. Ücretli wallpaper uygulaması aldım veya her neyse zedge diyelim fark etmez hepsinde aynı. Duvar kağıdı indirilmiyor uygulamaya gömülü duvar kağıdı ve kilit ekranı değiştir diyorum ana ekran değişiyor ama kilit hala aynı kalıyor bunu nasıl yapabilirim. Ss aldığımda görüntü kalitesi bozuluyor o yüzden bilen varsa. Normal launcher ve poco launcher dada denedim ne yaptıysam olmuyor.

nefer071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi 6A
Konular
39
Arkadaşlar merhaba. Ücretli wallpaper uygulaması aldım veya her neyse zedge diyelim fark etmez hepsinde aynı. Duvar kağıdı indirilmiyor uygulamaya gömülü duvar kağıdı ve kilit ekranı değiştir diyorum ana ekran değişiyor ama kilit hala aynı kalıyor bunu nasıl yapabilirim. Ss aldığımda görüntü kalitesi bozuluyor o yüzden bilen varsa. Normal launcher ve poco launcher dada denedim ne yaptıysam olmuyor.
Bazen sadece galeriye kaydediyor galeriye bakın derim

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Aynen, galeriye kaydedip oradan yapın. Uygulama izinlerini kontrol edebilirsiniz. Uğraşmamak için galeriden yapın en kolayı

Oyla:

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazen sadece galeriye kaydediyor galeriye bakın derim
Yok hocam olmuyor başka Bi çözümü yokmu bunun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galeriye
Aynen, galeriye kaydedip oradan yapın. Uygulama izinlerini kontrol edebilirsiniz. Uğraşmamak için galeriden yapın en kolayı
Galeriye kaydetmiyor hocam olmuyor ne saçma bir olay direkt kilit niye olmuyor onu anlamadim

Son düzenleme:
Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Uygulamayı indirip giriş yaparken izni kaçırmış olabilirsiniz, silip yeniden yükleyin çalışması gerekir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi indirip denedim. Uygulamayı ilk açtığınızda izinleri verin. Resmi seçtim ve ana ekrana ekledim resim değişti, kilit ekranı değişmedi. Uygulamadan kaynaklı bir sorun herhalde

Son düzenleme:
Oyla:

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam olmuyor iade ettim uygulamayı. Google duvar kağıtları uygulamasını indirin o dada aynı şekilde kilit ekranı yapılmıyor.

Oyla:
Üst Alt