Çözüldü Kilit deseni açılmıyor

01halil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android Q
Telefon Modeli
Redmi note 4x
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba iyi forumlar,AOSP rom yükledim ayarlardan deseni gizle yaptim 4x4 olduğu ıçın desen hep yanlış giriyorum verileri kaybetmeden sıfırlamam yada bu kilidi kaldirmam mümküm mu? Usb ayıklama açıl olup cihaz rootludur.Dünden bu yana kilitli cihaz.Anlayisiniz icin teşekkürler

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Forum Kurallarımız Gereği ;

3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.

Ekteki dosyayı Twrp'den yüklerseniz. Telefonda ki kayıtlı olan bütün şifreler silinecektir.

Ekli dosyalar

• del_pwd.zip
    1,1 KB · Görüntüleme: 145
Oyla:

01halil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Allah razı olsun,hemen deniyorum hocam.
Ön Bilgi: Aşağıda yazılacak olan kelamlar,belki konu dışı ama sürekli forumda olamıyorum eskisi gibi,ondan mütevellid biraz haddimi aşarak iki kelime fazla yazmak suretiyle konunun ehemmiyetine deyinerek konuyu da dahil ederek yazıldı.
Ekleme:Vallahi hocam sadece iki kelimeyle geçiştirdik yazmaya fırsat olmadi inanin.Bu dosyayı paylaşmamış olsaydınız kaybım çok olacaktı,bizi resmen büyük uçurumun kenarından çevirdiniz.Teşekkür az gelir inanın belki sizin için bu durum birşey ifade etmiyor belki çok da basit bir iş birde gelip benim penceremden bakınca hiç de öyle değil. Günümüzde siZ ve sizin gibi yardımsever insanların olmasi bizi sevindiriyor,insanlar karşılaştığı engeller için her gün burada çözüm için yüzlerce konu açıyor ama işi görülünce 3 harfi makul görüp tşk. demekle yetiniyor.Hasılı sizin özelinizde bu mesajı alanlar umarım bu emeklerin karşılığını en azından samimane olarak minnetlerini belirtseler bile yeter
Nihayetinde eklemesek olmaz;sonuçta siz ve bu foruma emek vermiş arkadaşlar- sağolsunlar isimlerini buraya yazamayacak kadar çoklar- elbette mesai harcayıp zamanlarıni veriyorlar bunu da karşılıksız olarak yapıyorlar umarım bu ileti gideceği yere gider forumun kalite çıtasını daha da yukarı taşınır
Bitirirken paylaşım yapan arkadaşlar için beğeni tuşuna basıp geçiyoruz alacağımızı alıyoruz burada 1 tık yerine en azından tşk.yazmak beni yormayacagi gibi karşıdakini onure edecektir.
Son söz klasik olacak,deriz ki:ya taş üstüne taş koy,ya taşın altına elini koy ama üçüncüsü yapma, selametle

Son düzenleme:
Oyla:

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45

3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.

Ekteki dosyayı Twrp'den yüklerseniz. Telefonda ki kayıtlı olan bütün şifreler silinecektir.
Dostum benim telefonu Redmi Note 7, bu dosya telefonum da şifreleri silmek için çalışır mı?

Oyla:

BlacKBl00D

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BlacKBlooD
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Meslek
İT Developer
Konular
24
Evet hocam, çalışır.
Hocam twrp de kilit istiyor onu iptal edince dosya halinde gelmiyormu dosyalar o zaman nasil olucak bi el atarmisiniz bende mi 9se cihaz ekran kirildi Iphone 11 aldim simdide xiaomi nin ekranin yeniden tamir etdirdim 2 cihaz kullaniyim die oda sifreyi hatirlamiyom

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hocam twrp de kilit istiyor onu iptal edince dosya halinde gelmiyormu dosyalar o zaman nasil olucak bi el atarmisiniz bende mi 9se cihaz ekran kirildi Iphone 11 aldim simdide xiaomi nin ekranin yeniden tamir etdirdim 2 cihaz kullaniyim die oda sifreyi hatirlamiyom
Format data (yes) yaparsanız sorun çözülecektir. Dahili bütün verileriniz silinecektir.

Oyla:

limonlusoda

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0

Merhabalar telefon Poco X3 NFC dosyayı TWRP üzerinden flashladım şifreler kalktı. Ayarlara girebiliyorum fakat herhangi bir uygulama açarken şöyle bir uyarı veriyor. "Uygulamaları açmadan önce cihazınızın tamamen yeniden başlatılmasını bekleyin" diyor. Hiç bir uygulama açılmıyor tavsiyeniz var mı selamlar.

Oyla:

ugurtas1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ugur
Cihazım
mi 11 lite
Konular
0
mi 11 lite ekran desene unuttum .. Ekte ki dosyayı yükleyin tüm şifreler silinir demişssiniz fakat usb kablo ile bigisayara bağlayamıyorum telefona nasıl atacağım ekte verilen dosyayı .. usb kablo ile bilgisayara veri aktarımı için desen istiyor ki zaten onu unuttum ..

Oyla:

randomalife

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
feyza
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
mi 11 lite ekran desene unuttum .. Ekte ki dosyayı yükleyin tüm şifreler silinir demişssiniz fakat usb kablo ile bigisayara bağlayamıyorum telefona nasıl atacağım ekte verilen dosyayı .. usb kablo ile bilgisayara veri aktarımı için desen istiyor ki zaten onu unuttum ..
bir çözüm bulabildiniz mi

Oyla:
Üst Alt