Allah razı olsun,hemen deniyorum hocam.
Ön Bilgi: Aşağıda yazılacak olan kelamlar,belki konu dışı ama sürekli forumda olamıyorum eskisi gibi,ondan mütevellid biraz haddimi aşarak iki kelime fazla yazmak suretiyle konunun ehemmiyetine deyinerek konuyu da dahil ederek yazıldı.
Ekleme:Vallahi hocam sadece iki kelimeyle geçiştirdik yazmaya fırsat olmadi inanin.Bu dosyayı paylaşmamış olsaydınız kaybım çok olacaktı,bizi resmen büyük uçurumun kenarından çevirdiniz.Teşekkür az gelir inanın belki sizin için bu durum birşey ifade etmiyor belki çok da basit bir iş birde gelip benim penceremden bakınca hiç de öyle değil. Günümüzde siZ ve sizin gibi yardımsever insanların olmasi bizi sevindiriyor,insanlar karşılaştığı engeller için her gün burada çözüm için yüzlerce konu açıyor ama işi görülünce 3 harfi makul görüp tşk. demekle yetiniyor.Hasılı sizin özelinizde bu mesajı alanlar umarım bu emeklerin karşılığını en azından samimane olarak minnetlerini belirtseler bile yeter
Nihayetinde eklemesek olmaz;sonuçta siz ve bu foruma emek vermiş arkadaşlar- sağolsunlar isimlerini buraya yazamayacak kadar çoklar- elbette mesai harcayıp zamanlarıni veriyorlar bunu da karşılıksız olarak yapıyorlar umarım bu ileti gideceği yere gider forumun kalite çıtasını daha da yukarı taşınır
Bitirirken paylaşım yapan arkadaşlar için beğeni tuşuna basıp geçiyoruz alacağımızı alıyoruz burada 1 tık yerine en azından tşk.yazmak beni yormayacagi gibi karşıdakini onure edecektir.
Son söz klasik olacak,deriz ki:ya taş üstüne taş koy,ya taşın altına elini koy ama üçüncüsü yapma, selametle