Mstfa Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım .. Cihazım Mi8 Yaş 34 Konum Türkiye Katılım 4 Ağustos 2018 Konular 4 Mesajlar 6 Tepkime puanı 1 Puanları 3 6 Ağustos 2018 #1 Arkadaşlar telefonum yeni geldi elime kilit açma başvurusunda bulundum 13 gün kaldı ama kilit açılmadan türkçeyi secebiliyormuyum acaba..
Arkadaşlar telefonum yeni geldi elime kilit açma başvurusunda bulundum 13 gün kaldı ama kilit açılmadan türkçeyi secebiliyormuyum acaba..
Mertal Eski Mkalkan21 :) Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım Redmi 5 Plus Konum Diyarbakır Katılım 3 Mayıs 2017 Konular 23 Mesajlar 2.898 Tepkime puanı 1.909 Puanları 188 6 Ağustos 2018 #2 Şuan için hayır. Ayrıca en temizi kilit açıp geçmek. Olası bir sorunda telefon çöp olmamış olur Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Şuan için hayır. Ayrıca en temizi kilit açıp geçmek. Olası bir sorunda telefon çöp olmamış olur Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mstfa Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım .. Cihazım Mi8 Yaş 34 Konum Türkiye Katılım 4 Ağustos 2018 Konular 4 Mesajlar 6 Tepkime puanı 1 Puanları 3 7 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mkalkan21' Alıntı: Şuan için hayır. Ayrıca en temizi kilit açıp geçmek. Olası bir sorunda telefon çöp olmamış olur Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederim Oyla: Oyla 0 Downvote
Mkalkan21' Alıntı: Şuan için hayır. Ayrıca en temizi kilit açıp geçmek. Olası bir sorunda telefon çöp olmamış olur Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederim
Mertal Eski Mkalkan21 :) Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım Redmi 5 Plus Konum Diyarbakır Katılım 3 Mayıs 2017 Konular 23 Mesajlar 2.898 Tepkime puanı 1.909 Puanları 188 7 Ağustos 2018 #4 Mstfa' Alıntı: tesekkur ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Mstfa' Alıntı: tesekkur ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi