Sohbet kılıfların bi süre sonra telefona verdiği zarar.

tapatalk3410

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
13
benim sorum kılıflar ile ilgili olacak. konuyu yanlış yere mi açtım onuda bilmiyorum. eğer öyle ise admin arkadaşlar doğru yere taşıyabilir mi. malum kılıflar telefonu düşünce darbeden ezilmeden koruyan araç gereclerdir. fakat kılıflar bi süre sonra telefonu çizmeye başlıyor. arasına kenarina giren tozlar zamanla boyaya zarar veriyor. redmi note 8 kasanin kenar plastik kısımları şimdiden nokta nokta çizilmeye başlamış. keza mi 5s tede darbe düşme olmamasına rağmen telefon metal kısımları kiliftan dolayı çizilmiş. bu soruna çözüm bulan geliştiren önerisi olan var mıdır acaba. saygılar.

Karadelikten ses dalgaları kullanılarak gönderildi.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam ben cihazı alalı yaklaşık 8 ay oldu, bunun ortalama 3 ay kadarı kılıflı geçti. Kutudan çıkan bollaştı ve cihaz içerisinden kayıp düşecekmiş hissi vermeye başladı, bende o günden bugüne kılıfsız jelatinsiz kullanıyorum, ne bir leke ne de çizik var. 360 kılıflar var cihazın ön ve arkasını tamamen sarıyor, onlardan kullanmayı deneyebilirsiniz.

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Hocam ben cihazı alalı yaklaşık 8 ay oldu, bunun ortalama 3 ay kadarı kılıflı geçti. Kutudan çıkan bollaştı ve cihaz içerisinden kayıp düşecekmiş hissi vermeye başladı, bende o günden bugüne kılıfsız jelatinsiz kullanıyorum, ne bir leke ne de çizik var. 360 kılıflar var cihazın ön ve arkasını tamamen sarıyor, onlardan kullanmayı deneyebilirsiniz.
Cihaz neydi hocam?

ali_cal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note5
Konular
2
Full body şeffaf kaplama yapıp öyle kılıfla kullanabilirsiniz veya piysadaki premium kaplama olarak satılan kaplamalardan kaplayabilirsiniz kapakolsun diye bi Instagram sayfası var hemen hemen her modele kaplamaları var internet siteleri de var inceleyebilirsiniz ben birçok telefon için aldım kalıpları güzel

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Spigen kılıf ve ekran koruyucularını kullanın hocam kalite bakımından. kişisel olarak ben hayatımda hiç bi telefonuma kılıf ve ekran koruyucu takmadım çok dikkatli ve titizimdir.

tapatalk3410

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spigen kılıf ve ekran koruyucularını kullanın hocam kalite bakımından. kişisel olarak ben hayatımda hiç bi telefonuma kılıf ve ekran koruyucu takmadım çok dikkatli ve titizimdir.
ne kadar kalitede olsa her kılıf arasına toz parçacıkları kacarak cihaza kılcal çizikler veriyor maalesef hocam

tapatalk3410

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
13
Full body şeffaf kaplama yapıp öyle kılıfla kullanabilirsiniz veya piysadaki premium kaplama olarak satılan kaplamalardan kaplayabilirsiniz kapakolsun diye bi Instagram sayfası var hemen hemen her modele kaplamaları var internet siteleri de var inceleyebilirsiniz ben birçok telefon için aldım kalıpları güzel
site ismini özelden, yasak değilse buradan paylaşabilir misiniz hocam

tapatalk3410

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
13
zamanında onlardan kullanmıştım. ama ekran kısmındaki naylon muşamba gibi cok komik olmuştu. kullanmamistim

ali_cal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note5
Konular
2
Moderatör tarafında düzenlendi: