Sohbet Kılıf Sitesi

TedMosby

Ragnar Lothbrok
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Mi 9T
Konular
21
Merhaba arkadaşlar bir site var şimdi adını verirsem reklam olur mu olmaz mı bilmiyorum o yüzden veremiyorum direkt eğer olmaz ise editlerim postumu
Sitede güzel kılıflar var neon vs fakat güvenemedim satıcıya çünkü adres bize ulaşın kısmında farklı satış sözleşmesinde farklı, kendileriyle görüştüm farklı olduğunu ve güvenemediğimi söyledim aldığım cevap ise şu :D -
Sadece online satış yapıyoruz,merak etmeyin hiç bir sıkıntı yaşamazsınız hergun yüzlerce ürün gönderiyoruz
Biz buradayız
Eski adresimiz düzeltilmemiş
Yoğunluktan dolayı gözden kaçmış
Iletiyorum ilgili arkadaşlarıma düzeltiyoruz

Adrese baktığım zaman da yani mağara desem yeridir öyle bir yer çıkıyor :D sizce ne yapmalıyım

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Neden reklam olsun üstat sorun olmaz ver adresi.. Forum sitesi, paylaşım yeri burası.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TedMosby

Ragnar Lothbrok
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Mi 9T
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden reklam olsun üstat sorun olmaz ver adresi.. Forum sitesi, paylaşım yeri burası.

DEERCASE şuanlık güven vermiyor arkadaşları yanıltmayalım kimse mağdur olmasın diye düşünmüştüm

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Bu tür sitelere bende güvenmiyorum. İnternet üzerinden alışveriş yapacağım n11, gittigidiyor, hepsiburada, trendyol gibi siteleri tercih ediyorum. En azından sorun çıkarsa para iadesi alabiliyorsun. Eğer bu işi ciddi yapıyorsa yukarıda yazdığım sitelerin herhangi birinde mutlaka satış yapıyordur.

Üst Alt