Kılıf olarak bunu ve bunun aynısından almanızı tavsiye edebilirim Tr de satışı yok 10 pro kullanırken tertemiz cihazımı korumuştu
Redmi Note 10 Pro Orijinal Lansman Kılıf (Tr deki gibi içi kenar kısımları kadife olmayanlar ile karıştırmayın) Fiyat = 35 TL
forum.miuiturkiye.net
Cam olarak da 9D olan camları tercih ediniz yada 21D özellikli
Kılıfınızı önerdiğiniz için teşekkür ederim hocam ama alacağım kılıfın, cihazın kenarları tamamen kapatmasını istiyorum. Ekte gördüğünüz kılıflar gibi istiyorum aslında biraz da. Ama bu kılıfları neden alamadığımı söyleyeyim;
1. Resimdeki kılıf aslında çok güzel. Kamera koruması falan da mevcut ama Türkiye'de satılmıyor. Aliexpress'de de 100 küsür lira. Bi kılıfa 100 lira vermek istemedim doğrusu.
2. Resimdeki kılıf da, yıllardır cihazlarımda kullandığım, belli bir kısmı karbonfiber kaplama olan, gerçekten sert, kılıf köşeleri düşürmelere karşı hasarı emecek şekilde yapılmış, genel yapısıyla sağlam bir kılıf. Eşime dostuma önerdiğim tek kılıfır kendisi ama bu kılıfın Redmi Note 10S için kamera korumalı tasarımı varken, Note 10 Pro için sadece ekteki gördüğünüz resimdeki versiyonu var. Belki Note 10S gibi bir versiyonu vardır kılıfın ama ben göremedim