Soru Kılıf + Koruyucu Cam Önerisi

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Merhabalar. Hali hazırda kullandığınız, sağlamlığına güvendiğiniz kılıf ve ekran koruyucu önerinize ihtiyacım var. Kamera koruyuculu bir kılıf (Siyah kılıf olmasını tercih ederim) ve ekranı sorunsuz, tam kaplayan sağlam bir ekran koruyucu istiyorum. Malum bu tarz şeylerin çok muadili oluyor ve tam olarak hangisi iyi bilemiyoruz. Belki bu cihazı alacak olan arkadaşlar da buradan faydalanabilir.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Kılıf olarak bunu ve bunun aynısından almanızı tavsiye edebilirim Tr de satışı yok 10 pro kullanırken tertemiz cihazımı korumuştu

Cam olarak da 9D olan camları tercih ediniz yada 21D özellikli

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kılıf olarak bunu ve bunun aynısından almanızı tavsiye edebilirim Tr de satışı yok 10 pro kullanırken tertemiz cihazımı korumuştu

Cam olarak da 9D olan camları tercih ediniz yada 21D özellikli
Kılıfınızı önerdiğiniz için teşekkür ederim hocam ama alacağım kılıfın, cihazın kenarları tamamen kapatmasını istiyorum. Ekte gördüğünüz kılıflar gibi istiyorum aslında biraz da. Ama bu kılıfları neden alamadığımı söyleyeyim;
1. Resimdeki kılıf aslında çok güzel. Kamera koruması falan da mevcut ama Türkiye'de satılmıyor. Aliexpress'de de 100 küsür lira. Bi kılıfa 100 lira vermek istemedim doğrusu.
2. Resimdeki kılıf da, yıllardır cihazlarımda kullandığım, belli bir kısmı karbonfiber kaplama olan, gerçekten sert, kılıf köşeleri düşürmelere karşı hasarı emecek şekilde yapılmış, genel yapısıyla sağlam bir kılıf. Eşime dostuma önerdiğim tek kılıfır kendisi ama bu kılıfın Redmi Note 10S için kamera korumalı tasarımı varken, Note 10 Pro için sadece ekteki gördüğünüz resimdeki versiyonu var. Belki Note 10S gibi bir versiyonu vardır kılıfın ama ben göremedim

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    177,5 KB · Görüntüleme: 15
  • 2.jpg
    2.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 15

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Önerebileceğiniz başka kılıflar varsa hala kılıf arayışındayım ve bekliyorum arkadaşlar. + hala adam akıllı bir koyurucu cam bulamadım. Ekranı tam kaplayan, sorunsuz bir koruyucu cam öneriniz de varsa harika olur :)

Leica

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efe
Cihazım
Mi 10t Pro
Konular
2
xundd veya rzants (aliexpress)

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
xundd veya rzants (aliexpress)
Önerileriniz için teşekkür ederim. Normalde Spigen'in bu resimde gördüğünüz kılıfını alacaktım ama birkaç yerde Spigen'in Türkiye tarafında sıkıntılar varmış. Müşteri hizmetlerinin hiç iyi çalışmadığını, bazı müşterilerin mağdur olduğu söyleniyor. Yoksa gerçekten dün kılıf arayışındayken bu kılıfı bulup beğenmiştim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
119
Önerileriniz için teşekkür ederim. Normalde Spigen'in bu resimde gördüğünüz kılıfını alacaktım ama birkaç yerde Spigen'in Türkiye tarafında sıkıntılar varmış. Müşteri hizmetlerinin hiç iyi çalışmadığını, bazı müşterilerin mağdur olduğu söyleniyor. Yoksa gerçekten dün kılıf arayışındayken bu kılıfı bulup beğenmiştim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ne gibi bir sorun ve mağduriyet yaşamışlar hocam?

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Ne gibi bir sorun ve mağduriyet yaşamışlar hocam?
Genellikle 1 ay ya da daha fazla süre beklediklerini, defalarca müşteri hizmetlerini arayıp bazen ulaşamadıklarını, ulaşsalar bile saçma sapan argümanlarla süreci daha da uzattıklarını, bahaneler ürettiklerini söylüyor bazı kullanıcılar hocam. Şimdi çevrimiçi desteklerine bu durumu sordum. "O zamanlar stok sıkıntısı çekiyorduk ama şimdi stoğumuz var. Bir an önce alın çünkü stoklar çabuk tükeniyor." dediler

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Kılıf bu yahu, ne müşteri hizmetleri? :D Adamlar kılıf için bir müşteri hizmeti yapmış daha ne olsun :D

Üst Alt