Yardım Kılavuz Google Arama Çubuğu Sorunu

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Öncelikle kolay gelsin herkese iyi forumlar.

Dün telefona miui 9.6.5 güncellemesi geldi ve faceID nin gelmesi için telefonun bölgesini Hindistan yaptım. Yaptıktan sonra farkettim ki kılavuz yerinde arama çubuğu mi tarayıcıya dönüştü( güncellemeden önce Google nin kendi arama çubuğuydu) tarayıcının ara yüzünü beğenmedim ayrıca bölge hindistan olduğundan asya uygulamalarını ve istenmeyen reklamları da gösteriyo. Demek istediğim bu mi tarayıcıyı tekrar google arama çubuğuna( bölgeyi değiştirmeden) çevirmeyi nasıl yapabilirim.
Teşekkürler

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Ayarlar > yüklü uygulamalar bölümünden uygulamayı bulup verilerini sildiniz mi hocam?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar > yüklü uygulamalar bölümünden uygulamayı bulup verilerini sildiniz mi hocam?

Hocam denedim fakat sonuç aynı hala devam ediyor ayrıca mi tarayıcının açılması daha uzun sürüyor. Bende alıştım artık ordan arama yapmaya elim direk klavyeye gidiyor arama yerine basınca ama uygulama yüklenesiye kadar 2-3 saniye geçiyor

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam denedim fakat sonuç aynı hala devam ediyor ayrıca mi tarayıcının açılması daha uzun sürüyor. Bende alıştım artık ordan arama yapmaya elim direk klavyeye gidiyor arama yerine basınca ama uygulama yüklenesiye kadar 2-3 saniye geçiyor
Play storede güncelleme yapılmışsa kaldırıp tekrar güncellemeyi deneyin bir de hocam

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Play storede güncelleme yapılmışsa kaldırıp tekrar güncellemeyi deneyin bir de hocam

Uygulamayı bulamadım play storeden ama bölgeyi tekrar Türkiye ye alınca düzeldi açıkçası parmak izi okuyucu daha iyi ve daha hızlı çalışıyor zaten sabahtan beri telefonda faceID kayıtlı ama alışmadığım için parmak iziyle açıyorum telefonu bundan sonra da parmak iziyle açarım sorun olmaz :D sadece heves işte faceID yi kullanacağımdan değil yinede yardımların için teşekkür ederim hocam :)

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Uygulamayı bulamadım play storeden ama bölgeyi tekrar Türkiye ye alınca düzeldi açıkçası parmak izi okuyucu daha iyi ve daha hızlı çalışıyor zaten sabahtan beri telefonda faceID kayıtlı ama alışmadığım için parmak iziyle açıyorum telefonu bundan sonra da parmak iziyle açarım sorun olmaz :D sadece heves işte faceID yi kullanacağımdan değil yinede yardımların için teşekkür ederim hocam :)
Parmak izi bana göre her zaman daha önde gelir. Face ID her şartta çalışmıyor çünkü :)

Oyla:
Üst Alt