- Adım
- Süleyman
- Cihazım
- Xiaomi 15 Ultra
- Konular
- 26
Arkadaşlar KernelSU Next yeni sürümlerde Kakashi'nin System Launcer ve AppVault modülleri yüklemede sorun var. Veya yüklese de çalışmıyordu modüller.
Bu sorunu yaşayan arkadalar varsa ben şu şekilde çözdüm.
Öncelikle linkte verdiğim KernelSU Next şuan ki son sürüm kurun. Sonra init_boot dosyasını yamalayıp flashlayın.
1- KernelSU Next aktif olduğunda ilk olarak mountify.zip dosyasını flashlayıp telefonu yeniden başlatın. (Modüllerin çalışmamasının nedeni KernelSU Next yeni sürümlerde bu derlemenin mountify.zip dosyasının eksikliği)
2 -Sonra Zygisk Next i flashlayın.
3 - Zygisk Next aktif olduktan sonra Lsposed modülünü flashlayın.
4 - Core Patch ve Hyperceiler kurup aktif edip.
Bu konudaki görsel deki işaretli yerleri aktif edin.
forum.miuiturkiye.net
Son olarak kurmak istediğiniz modülleri kurabilirsiniz.
Bu sorunu yaşayan arkadalar varsa ben şu şekilde çözdüm.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Öncelikle linkte verdiğim KernelSU Next şuan ki son sürüm kurun. Sonra init_boot dosyasını yamalayıp flashlayın.
1- KernelSU Next aktif olduğunda ilk olarak mountify.zip dosyasını flashlayıp telefonu yeniden başlatın. (Modüllerin çalışmamasının nedeni KernelSU Next yeni sürümlerde bu derlemenin mountify.zip dosyasının eksikliği)
2 -Sonra Zygisk Next i flashlayın.
3 - Zygisk Next aktif olduktan sonra Lsposed modülünü flashlayın.
4 - Core Patch ve Hyperceiler kurup aktif edip.
Bu konudaki görsel deki işaretli yerleri aktif edin.
Çözüldü - EU Rom Galeri Fotoğraf Düzenleme ( Ultra HD ) özelliği sorunu çözümü.
Öncelikle verdiğim likteki klasörde gerekli araçların tamamı var. Not : Öncelikle root yetkisi yani telefonun rootlu olması gerekiyor. 1. Klasörü bilgisayarınıza indirin. 2.Telefonu fastboot moduna alın. Yamalı init_boot dosyası verdiğim linkte hazır direk flashlaya bilirsiniz. Rootlama : 1 -...
forum.miuiturkiye.net
Son olarak kurmak istediğiniz modülleri kurabilirsiniz.