symbuzzer hocamız kendisi apatch ve ksu geliştiricilerinden 😅 Baltayı taşa vurmuşuz hocam...Af ola🤣
N njlos53 Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Njlos78 Cihazım Poco x4 pro 5g Konum İzmir Katılım 20 Temmuz 2024 Konular 9 Mesajlar 99 Çözümler 1 Tepkime puanı 47 Puanları 18 27 Ağustos 2024 #141 rastalgun' Alıntı: symbuzzer hocamız kendisi apatch ve ksu geliştiricilerinden Genişletmek için tıkla ... Baltayı taşa vurmuşuz hocam...Af ola
rastalgun' Alıntı: symbuzzer hocamız kendisi apatch ve ksu geliştiricilerinden Genişletmek için tıkla ... Baltayı taşa vurmuşuz hocam...Af ola
N njlos53 Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Njlos78 Cihazım Poco x4 pro 5g Konum İzmir Katılım 20 Temmuz 2024 Konular 9 Mesajlar 99 Çözümler 1 Tepkime puanı 47 Puanları 18 27 Ağustos 2024 #142 njlos53' Alıntı: Baltayı taşa vurmuşuz hocam...Af ola Genişletmek için tıkla ... Özelden ona yazdım, özür diledim.
njlos53' Alıntı: Baltayı taşa vurmuşuz hocam...Af ola Genişletmek için tıkla ... Özelden ona yazdım, özür diledim.
S symbuzzer Geliştirici Üye Geliştirici Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım Ali BEYAZ Cihazım Mi 10T Pro Yaş 35 Konum Türkiye Katılım 20 Şubat 2022 Konular 30 Mesajlar 605 Çözümler 2 Tepkime puanı 500 Puanları 78 30 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #143 rastalgun' Alıntı: symbuzzer hocamız kendisi apatch ve ksu geliştiricilerinden Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah. Geliştirici demeyelim. Türkçe çeviri, QoL ve UX feedback ile bug report konusunda yardımcı oluyorum sadece Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 30 Ağustos 2024 njlos53' Alıntı: Özelden ona yazdım, özür diledim. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah
rastalgun' Alıntı: symbuzzer hocamız kendisi apatch ve ksu geliştiricilerinden Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah. Geliştirici demeyelim. Türkçe çeviri, QoL ve UX feedback ile bug report konusunda yardımcı oluyorum sadece Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 30 Ağustos 2024 njlos53' Alıntı: Özelden ona yazdım, özür diledim. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah