Soru Kernel

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
Cc9 a uygun kernel varımdır? Baya baktım ama bulamadı sadece kangaroox telegramın bir grubunda gördüm ondanda parmak izi çalışmadı ı söylenmiş. Kernel tavsiyesi varmıdır?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Cc9 a uygun kernel varımdır? Baya baktım ama bulamadı sadece kangaroox telegramın bir grubunda gördüm ondanda parmak izi çalışmadı ı söylenmiş. Kernel tavsiyesi varmıdır?
Hocam, cihaz daha yeni sayılır. Henüz kernel çalışması yok diyebiliriz. Kangarox zaten her cihaza çıkıyor. Sebebi geliştirici anında portluyor. Ama kontrolsüz portlanan kernel verimli çalışmıyor.

Oyla:

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Bu telefon rom kernel gibi işlere meraklı benim gibiler için iyi bir seçim olmadı galiba. Özellikleri olarak tam istediğim paket. Alırken note 8 pro ve mi9t de vardı seçeneklerde birini amoled olmadığı için diğerini hareketli kamera mekanizması yüzünden eledim. Ancak yazılım çeşitliliği yönünden ikisi de daha önde pixell experience rom dahi yok bizim cihaza umarım zamanla artar

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu telefon rom kernel gibi işlere meraklı benim gibiler için iyi bir seçim olmadı galiba. Özellikleri olarak tam istediğim paket. Alırken note 8 pro ve mi9t de vardı seçeneklerde birini amoled olmadığı için diğerini hareketli kamera mekanizması yüzünden eledim. Ancak yazılım çeşitliliği yönünden ikisi de daha önde pixell experience rom dahi yok bizim cihaza umarım zamanla artar
Hocam tamamen aynıyız. Amoled olmazsa olmaz Dı. Bana göre mi9t den iyi cihaz işlemcisi geride sadece. Sd kart derinlik sensörü vb seç m nedenim oldu. Hatta daha sadece çinde çıkmıştı ben aldığımda 2100 gibi bir paraya aldım. Ama rom ve kernel çeşitliliği az şu an sorun yok. Miui dan şaşmam miroom yada eu yetiyor bana. Ama ilerde custom ram ve kernel ihtiyacı doğunca sanırım telefon ortada kalacak. Hayırlısı diyelim.

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Evet sadece 9 Lite değil 9 SE'de aynı. Fakat Lite dahada kötü bizim cihazdan ciddi anlamda rom çıkmıyor bizim cihazlara.

Oyla:
Üst Alt