Soru Kernel

murat5plus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
26
Öncelikle herkese Selamın Aleyküm iyi forumlar.
Daha öncede bu konuya değinmiştim telefonu Stock roma çevirdim çevirir çevirmez twrp yükleyip rootladım hiçbir sorun yoktu herşey çok güzeldi viper 4 ses driver ini yüklemek için twrp yi açtım telefonun hafızası görünmüyordu bildiğim kadarıyla cihaz rootlu iken görünmesi gerekiyor. Cihazı tekrar açtım baktım şarj göstergesi %50 de takılı kalmış. Anlattığım gibi twrp ye girip çıktım sadece hiçbir şey yüklemedim. Daha öncede bu şeyi yaşamıştım. Biraz önce system/battery... Dosyasını sildim reset attım dosya yerine gelmesi gerekirken gelmedi ve benim bildiğim system klasörü altında 3 adet battery... Dosyası olması gerek bir tane vardı neden olabilir? Şuan %50 takılı vaziyette ama twrp de şarj göstergesi normal yardım edin :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle herkese Selamın Aleyküm iyi forumlar.
Daha öncede bu konuya değinmiştim telefonu Stock roma çevirdim çevirir çevirmez twrp yükleyip rootladım hiçbir sorun yoktu herşey çok güzeldi viper 4 ses driver ini yüklemek için twrp yi açtım telefonun hafızası görünmüyordu bildiğim kadarıyla cihaz rootlu iken görünmesi gerekiyor. Cihazı tekrar açtım baktım şarj göstergesi %50 de takılı kalmış. Anlattığım gibi twrp ye girip çıktım sadece hiçbir şey yüklemedim. Daha öncede bu şeyi yaşamıştım. Biraz önce system/battery... Dosyasını sildim reset attım dosya yerine gelmesi gerekirken gelmedi ve benim bildiğim system klasörü altında 3 adet battery... Dosyası olması gerek bir tane vardı neden olabilir? Şuan %50 takılı vaziyette ama twrp de şarj göstergesi normal yardım edin :(
bu kernel miui nougat Stock roma atsam olurmu ?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Hocam o kadar çok karıştırmışsınız ki soruları nerden başlayayım bilemedim.

Twrp sorunu;
Cihazınız veri şifreleme yapmış. Wipe seçeneklerinden format data yaparak bu durumu çözebilirsiniz fakat tüm verileriniz silinecektir.

Şarj sorunu;
Bu maalesef 5 Plus'larda kronik bir sorun. Bunun farklı bir çözümünü bulan var mı bilmiyorum fakat kalıcı tek çözümü batarya soketini çıkartıp tekrar takmak, bu da garantiniz varsa garanti dışı kalmasına sebep olabilir.

Oyla:

murat5plus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o kadar çok karıştırmışsınız ki soruları nerden başlayayım bilemedim.

Twrp sorunu;
Cihazınız veri şifreleme yapmış. Wipe seçeneklerinden format data yaparak bu durumu çözebilirsiniz fakat tüm verileriniz silinecektir.

Şarj sorunu;
Bu maalesef 5 Plus'larda kronik bir sorun. Bunun farklı bir çözümünü bulan var mı bilmiyorum fakat kalıcı tek çözümü batarya soketini çıkartıp tekrar takmak, bu da garantiniz varsa garanti dışı kalmasına sebep olabilir.
Twrp de cihaz hafızası görünmüyor ne yapmam lazım

Oyla:

Kadirli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi NOTE 5
Meslek
Bankacı
Konular
16
Twrp de cihaz hafızası görünmüyor ne yapmam lazım
Bir ara bendede ayni sorun vardi bendede hafiza kartini girmuyordu, twrp yi tekrardan rash uygulamasi ile flash yaptim duzelmisti.ama xiaomi icin birsey diyemem.

Oyla:
Üst Alt