- Adım
- Murat
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 26
Öncelikle herkese Selamın Aleyküm iyi forumlar.
Daha öncede bu konuya değinmiştim telefonu Stock roma çevirdim çevirir çevirmez twrp yükleyip rootladım hiçbir sorun yoktu herşey çok güzeldi viper 4 ses driver ini yüklemek için twrp yi açtım telefonun hafızası görünmüyordu bildiğim kadarıyla cihaz rootlu iken görünmesi gerekiyor. Cihazı tekrar açtım baktım şarj göstergesi %50 de takılı kalmış. Anlattığım gibi twrp ye girip çıktım sadece hiçbir şey yüklemedim. Daha öncede bu şeyi yaşamıştım. Biraz önce system/battery... Dosyasını sildim reset attım dosya yerine gelmesi gerekirken gelmedi ve benim bildiğim system klasörü altında 3 adet battery... Dosyası olması gerek bir tane vardı neden olabilir? Şuan %50 takılı vaziyette ama twrp de şarj göstergesi normal yardım edin
Daha öncede bu konuya değinmiştim telefonu Stock roma çevirdim çevirir çevirmez twrp yükleyip rootladım hiçbir sorun yoktu herşey çok güzeldi viper 4 ses driver ini yüklemek için twrp yi açtım telefonun hafızası görünmüyordu bildiğim kadarıyla cihaz rootlu iken görünmesi gerekiyor. Cihazı tekrar açtım baktım şarj göstergesi %50 de takılı kalmış. Anlattığım gibi twrp ye girip çıktım sadece hiçbir şey yüklemedim. Daha öncede bu şeyi yaşamıştım. Biraz önce system/battery... Dosyasını sildim reset attım dosya yerine gelmesi gerekirken gelmedi ve benim bildiğim system klasörü altında 3 adet battery... Dosyası olması gerek bir tane vardı neden olabilir? Şuan %50 takılı vaziyette ama twrp de şarj göstergesi normal yardım edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öncelikle herkese Selamın Aleyküm iyi forumlar.
Daha öncede bu konuya değinmiştim telefonu Stock roma çevirdim çevirir çevirmez twrp yükleyip rootladım hiçbir sorun yoktu herşey çok güzeldi viper 4 ses driver ini yüklemek için twrp yi açtım telefonun hafızası görünmüyordu bildiğim kadarıyla cihaz rootlu iken görünmesi gerekiyor. Cihazı tekrar açtım baktım şarj göstergesi %50 de takılı kalmış. Anlattığım gibi twrp ye girip çıktım sadece hiçbir şey yüklemedim. Daha öncede bu şeyi yaşamıştım. Biraz önce system/battery... Dosyasını sildim reset attım dosya yerine gelmesi gerekirken gelmedi ve benim bildiğim system klasörü altında 3 adet battery... Dosyası olması gerek bir tane vardı neden olabilir? Şuan %50 takılı vaziyette ama twrp de şarj göstergesi normal yardım edin![]()
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu kernel miui nougat Stock roma atsam olurmu ?