Sohbet Kernel ve ekran ayarları

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Arkadaşlar merhaba, iyi forumlar
oneplus 7 pro kullanıyorum.
telefondan oldukça memnunum fakat bir durum dikkatimi çekti, stok romdan custom roma geçti oos tabanlı, ekran bana çok daha seri gelmeye başladı. yani bunu nasıl açıklarım bilmiyorum ama, telefonun teknik özelliklerinde ekran yenileme hızı 90 hz, sanki custom romda 100hz gibi birşeydi.
stok romda oneplusa aid bir mod ile animasyon hızını 0.25 kullanıyorum(geliştirici seçeneklerinde 0.5 en düşük) ama yinede custom romdaki gibi akıcı değil.

custom kernel kullanıyorum aynı zamanda, kernel manager programlarıyla ekrana nasıl bir ayar yapabilirim? bildiğim sadece yüksek parlaklık modu var, diğer detayları bilmiyorum

ozguvercin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Note 7
Konular
1
telefondan oldukça memnunum fakat bir durum dikkatimi çekti, stok romdan custom roma geçti oos tabanlı, ekran bana çok daha seri gelmeye başladı. yani bunu nasıl açıklarım bilmiyorum ama, telefonun teknik özelliklerinde ekran yenileme hızı 90 hz, sanki custom romda 100hz gibi birşeydi.
stok romda oneplusa aid bir mod ile animasyon hızını 0.25 kullanıyorum(geliştirici seçeneklerinde 0.5 en düşük) ama yinede custom romdaki gibi akıcı değil.

custom kernel kullanıyorum aynı zamanda, kernel manager programlarıyla ekrana nasıl bir ayar yapabilirim? bildiğim sadece yüksek parlaklık modu var, diğer detayları bilmiyorum
Burası Xiaomi ürünleri ile ilgili bir forum sen yanlış yerdesin.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49

Kernel manager programlari uyumlu kernel ile çalışır hocam. Kaldi ki çoğu kernel programında ekran tazeleme yapamassiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaldı ki 7t pro gibi bir canavar var elinizde. Birakin stock da kalsin. Suan one plus en iyi cihaz ve roma mevcut markadir bana göre

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kernel manager programlari uyumlu kernel ile çalışır hocam. Kaldi ki çoğu kernel programında ekran tazeleme yapamassiniz.

Kaldı ki 7t pro gibi bir canavar var elinizde. Birakin stock da kalsin. Suan one plus en iyi cihaz ve roma mevcut markadir bana göre
insanoğlu hocam :) her zaman bir tık fazlası işte...
dediğiniz ekran tazelemenin bilimsel adı nedir?

mehmet_dengiz

Ekli dosyalar

• Screenshot_20191108-234109.jpg
    Screenshot_20191108-234109.jpg
    170,5 KB · Görüntüleme: 15

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
insanoğlu hocam :) her zaman bir tık fazlası işte...
dediğiniz ekran tazelemenin bilimsel adı nedir?
Screen overclock.

Gpu yada cpu olsa eyvallah derim ama. Ekran yenileme oranıyla fazla oynamayın. Elinizde kalir cihaz

Üst Alt