Yardım Kernel su yardım eder misiniz?

tuxed001

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
general mobi
Konular
13
Telefonum redmi note 12 pro 5g speed edition şuan magisk kullanmaktayım forumda gördüm telefona agır geliyormuş o yüzden kernel su kullanmak denemek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
KernelSU için bootloader kilidinizin açık olması lazım. Hali hazırda Magisk yüklüyse muhtemelen açıktır ve siz de kernel yani boot.img flaşlamayı biliyorsunuzdur.

Yapmanız gereken 2 şey var. İlki KernelSU destekli bir kernel bulmak ve flaşlamak. Diğeri ise KernelSU manager uygulamasını yüklemek. Hepsi bu.

tuxed001

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
general mobi
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KernelSU için bootloader kilidinizin açık olması lazım. Hali hazırda Magisk yüklüyse muhtemelen açıktır ve siz de kernel yani boot.img flaşlamayı biliyorsunuzdur.

Yapmanız gereken 2 şey var. İlki KernelSU destekli bir kernel bulmak ve flaşlamak. Diğeri ise KernelSU manager uygulamasını yüklemek. Hepsi bu.
Anladım hocam flashmada felan sorun yok hallederim destetli kerneli nasil bulacam telefona uygun olani

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Telefonum redmi note 12 pro 5g speed edition şuan magisk kullanmaktayım forumda gördüm telefona agır geliyormuş o yüzden kernel su kullanmak denemek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Ama stick romda denemeyin mümkünse custom romda deneyim

Üst Alt