Yardım kenzo ve kate

benhmu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Urhan
Cihazım
Poco x3
Meslek
SHU
Konular
14
Arkadaşlar Redmi Note 3 Pro da ve special edition da bu kenzo ve kate nedir biri diğerine yüklenebilir mi? Yüklenirse ne gibi hatalar olur. ve nasıl düzelir

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Redmi note3 pro SD650 cihaz iki versiyon olarak üretildi.
1- Çin ve aynı formatta Asya ülkelerine gönderilen Kod adı Kenzo (fiziki olarak fark boyu 150mm dir)
2- Global olarak üretilen SE yani kod adı Kate dir. (fiziki olarak boyu 152mm dir + 800 (band 20) MHz 4G (LTE) Frekansını Destekleyen Telefonlardandır.
Bu açıklamalar kutusunda yazar en basiti ölçünüz.
Stock Firmware ve Costum romlara gelince, evet yüklersiniz. Ancak öncelikle Bootloader kilidiniz açık ve cihaz rootlu olmalıdır.
Şayet cihazınız Kenzo ise zaten tüm romlar genellikle kenzo üzerine yapılıyor çünkü geliştiriciler genel olarak kenzo üzerinde çalışıyor.
Sadece costum romlardan stock roma geçecekseniz öncesinde firmware yüklemelisiniz hata almamak boot ekranında kalmamak için.
Cihazınız Kate ise deneyeceğiniz her kenzo roma flashlayınca kenzoya ait Beta veya Stabil firmware flashlayacaksınız baseband için yoksa sim i görmeyecektir.
Bu işlemlere yabancı iseniz bilen biri ile yakınınızda görerek yaparsanız zamanla alışrsınız ve bazaen cihazı brick edersiniz ama bunun da çaresi var PC üzerinden ilgili araçlarla fastboot modunda fastboot romu flashlarsınız çözülür tabi kalıcı donanımsal sorun olmadıysaYes~~

Firmware linkleri:

Mi Türkiye Miui TR Rom: BEKLİYORUUUUUZgiggle~~ Rom - Miui TR Rom V.8.2.18

Xiaomi Eu:

Bunlarda xda rom projeleri:

Mi globe:

Brezilya Miui romları:

Türkiyeden:

Rusyadan:

Rusyadan:

Rusyadan:
Seç beğen Al!

Son düzenleme:
Oyla:

benhmu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Urhan
Cihazım
Poco x3
Meslek
SHU
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi note3 pro SD650 cihaz iki versiyon olarak üretildi.
1- Çin ve aynı formatta Asya ülkelerine gönderilen Kod adı Kenzo (fiziki olarak fark boyu 150mm dir)
2- Global olarak üretilen SE yani kod adı Kate dir. (fiziki olarak boyu 152mm dir + 800 (band 20) MHz 4G (LTE) Frekansını Destekleyen Telefonlardandır.
Bu açıklamalar kutusunda yazar en basiti ölçünüz.
Stock Firmware ve Costum romlara gelince, evet yüklersiniz. Ancak öncelikle Bootloader kilidiniz açık ve cihaz rootlu olmalıdır.
Şayet cihazınız Kenzo ise zaten tüm romlar genellikle kenzo üzerine yapılıyor çünkü geliştiriciler genel olarak kenzo üzerinde çalışıyor.
Sadece costum romlardan stock roma geçecekseniz öncesinde firmware yüklemelisiniz hata almamak boot ekranında kalmamak için.
Cihazınız Kate ise deneyeceğiniz her kenzo roma flashlayınca kenzoya ait Beta veya Stabil firmware flashlayacaksınız baseband için yoksa sim i görmeyecektir.
Bu işlemlere yabancı iseniz bilen biri ile yakınınızda görerek yaparsanız zamanla alışrsınız ve bazaen cihazı brick edersiniz ama bunun da çaresi var PC üzerinden ilgili araçlarla fastboot modunda fastboot romu flashlarsınız çözülür tabi kalıcı donanımsal sorun olmadıysaYes~~

Firmware linkleri:

Mi Türkiye Miui TR Rom: BEKLİYORUUUUUZgiggle~~ Rom - Miui TR Rom V.8.2.18

Xiaomi Eu:

Bunlarda xda rom projeleri:

Mi globe:

Brezilya Miui romları:

Türkiyeden:

Rusyadan:

Rusyadan:

Rusyadan:
Seç beğen Al!

Çok sağol üstad