Yardım Kendiliğinden rastgele klasör oluşturuyor

ultras1943

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Mi9 SE
Konular
10
Mi9 SE cihazım var. Facebook veya başka bir yerden (instagram veya whatsapp) resim indirirsem rastgele numaralı bir klasör oluşturuyor ve sildiğim vakit bu sefer farklı numaralı bir klasör oluşuyor. Bu durumu nasıl engellerim ?

aslanalperh

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
15
Mi9 SE cihazım var. Facebook veya başka bir yerden (instagram veya whatsapp) resim indirirsem rastgele numaralı bir klasör oluşturuyor ve sildiğim vakit bu sefer farklı numaralı bir klasör oluşuyor. Bu durumu nasıl engellerim ?
İlk defa duydum dostum.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Xiaomi cihazların hepsinde oluyor. Nedeni ise atıyorum instagram uygulaması videoları ayrı bir yerde instagram klasörüne fotoğrafları ayrı bir yerde instagram klasöründe indirdiğin foto ve videolar başka bir yerde instagram klasöründe. Galeride ise aynı isimli klasörleri gösteremeyince instagram_62 gibi saçma sapan klasör oluşturuyor. Klasörlerin özelliklerine bakınca anlarsınız. Normalde hepsi de Instagram isimli klasörlerdir. Çözümü klasörlerin adını değiştirmen. Ben videonun olduğu klasöre Instagram video foto olanlara Instagram foto ismini verdim

Oyla:
Üst Alt