Çözüldü Kendi oluşturduğumuz konuyu düzenleyememe sorunsalı

• Konbuyu başlatan r00t88
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 255

r00t88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
r00t
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
*
Telefon Modeli
*
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba moderatör ve admin arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere kendi oluşturduğumuz konuyu oluşturduktan sonra beş (5) dakika süreyle düzenleyebiliyoruz. Bu sürenin neden beş (5) dakika dolduğu hakkında bilgi verme şansınız var mıdır? Mesela neden yarım saat değil (2-3 saat da olabilir) de beş (5) dakika onu merak ettim. Bir diğer ricam ise bu sürenin uzatılması konusudur. Konular oluşturuyoruz ve sonrasında düzenlememiz veya eklememiz gereken bir şey oluyor sürekli Rapor butonuna tıklıyoruz ve birisinin bu konu hakkında destek vermesini bekliyoruz. Biz kendimiz düzenleyebilsek daha güzel olmaz mı?

İyi forumlar.

Çözüm
Hem konu düzenlemesi hem de özel mesaj sistemi maalesef ki sıklıkla art niyetli kullanılan forum özellikleri... Bu özelliklerin yaratmış oldukları sıkıntılar ve mağduriyetler, kullanılması halinde yaratacağı kolaylıklar ile karşılaştırıldığında çok daha ciddi sonuçlar doğurabiliyor. Bu nedenle bu özelliklerin kullanımında kısıtlama uyguluyoruz hocam. SMS doğrulaması yapmamış olan kullanıcılarımız bu özellikleri kullanamıyorlar.

SMS onayı almamış kullancılarımız için acil durumlarda veya küçük hatalarda mesajların düzenlenebilmesi için 5 dakikalık bir sınır koyduk ancak 5 dakika sonrasında düzenleme yapılamıyor.

Mesaj veya konu silme yetkisi ise SMS onlayı alanlar da dahil olmak üzere tüm üyelerimize kapalıdır.

redminote9s

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
1
konuyu silme butonu da yok galiba

Oyla:

r00t88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
r00t
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konuyu silme butonuda yok galiba
Konuyu silmek özelliği zaten normal üyelerde bulunmaması gereken bir şey onu anlarım.

Daha demin muhammed540 adlı arkadaş SMS doğrulaması yapmanız gerekiyor dedi. Ben de ona istinaden neden böyle bir basit olay için SMS doğrulaması gerekiyor diye sordum ve sonrasında iki (2) mesaj da silindi ve bir üst moderatör tarafından bilgilendirme yapılacak dendi. Beklemedeyim.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hem konu düzenlemesi hem de özel mesaj sistemi maalesef ki sıklıkla art niyetli kullanılan forum özellikleri... Bu özelliklerin yaratmış oldukları sıkıntılar ve mağduriyetler, kullanılması halinde yaratacağı kolaylıklar ile karşılaştırıldığında çok daha ciddi sonuçlar doğurabiliyor. Bu nedenle bu özelliklerin kullanımında kısıtlama uyguluyoruz hocam. SMS doğrulaması yapmamış olan kullanıcılarımız bu özellikleri kullanamıyorlar.

SMS onayı almamış kullancılarımız için acil durumlarda veya küçük hatalarda mesajların düzenlenebilmesi için 5 dakikalık bir sınır koyduk ancak 5 dakika sonrasında düzenleme yapılamıyor.

Mesaj veya konu silme yetkisi ise SMS onlayı alanlar da dahil olmak üzere tüm üyelerimize kapalıdır.

Oyla: Çözüm

r00t88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
r00t
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
9

Anladım hocam. Cevabın için çok teşekkür ederim. Bir veya birkaç kişinin hatası (veya art niyeti) tüm foruma etki edebiliyor. Ne yapalım Rapor butonunu aşındırmaya (moderatör arkadaşlar bunu biraz çok kullanacağım maruz görün) devam.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Anladım hocam. Cevabın için çok teşekkür ederim. Bir veya birkaç kişinin hatası (veya art niyeti) tüm foruma etki edebiliyor. Ne yapalım Rapor butonunu aşındırmaya (moderatör arkadaşlar bunu biraz çok kullanacağım maruz görün) devam.
Keşke sadece bir kaç kişi olsaydı hocam... Tavsiyem ise rapor butonu kullanmak yerine SMS onayı almanız yönünde olacaktır. Oldukça güzel ve faydalı paylaşımlarınız var ve bu konulardaki düzenlemeleri yine kendinizin yapması daha uygun olacaktır.

Oyla:

r00t88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
r00t
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
9
Keşke sadece bir kaç kişi olsaydı hocam... Tavsiyem ise rapor butonu kullanmak yerine SMS onayı almanız yönünde olacaktır. Oldukça güzel ve faydalı paylaşımlarınız var ve bu konulardaki düzenlemeleri yine kendinizin yapması daha uygun olacaktır.
Anladım hocam. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt