M merikler Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım mehmet Cihazım mi6 Yaş 57 Konum denizli Katılım 15 Ocak 2018 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 16 Mart 2019 #1 Xiaomi mi6 kullanıyorum ses kendi kendine kısılıyor tuş kilidine girmiyor yere falan da düşmedi nasıl düzelte bilirim ?
Xiaomi mi6 kullanıyorum ses kendi kendine kısılıyor tuş kilidine girmiyor yere falan da düşmedi nasıl düzelte bilirim ?
Korelmis Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım Oneplus 9 Pro Yaş 32 Konum Malatya Katılım 15 Kasım 2017 Konular 19 Mesajlar 192 Çözümler 1 Tepkime puanı 58 Puanları 28 17 Mart 2019 #2 Bende de aynı problem mevcut. İnternetten araştırdığım kadarıyla ilgili tuşların oksitlenmiş olduğu. Servise göndereceğim, fırsat bulamadım. Oyla: Oyla 0 Downvote
Bende de aynı problem mevcut. İnternetten araştırdığım kadarıyla ilgili tuşların oksitlenmiş olduğu. Servise göndereceğim, fırsat bulamadım.
MehmetYesil Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Mehmet Cihazım Mi6 Konum İstanbul Katılım 29 Ağustos 2018 Konular 3 Mesajlar 53 Tepkime puanı 21 Puanları 8 29 Mart 2019 #3 Korelmis' Alıntı: Bende de aynı problem mevcut. İnternetten araştırdığım kadarıyla ilgili tuşların oksitlenmiş olduğu. Servise göndereceğim, fırsat bulamadım. Genişletmek için tıkla ... Kendiliğinden ses kısılması problemi bende de oluyur bazen, tuşla alakalı olduğunu düşünmedim hiç. Oyla: Oyla 0 Downvote
Korelmis' Alıntı: Bende de aynı problem mevcut. İnternetten araştırdığım kadarıyla ilgili tuşların oksitlenmiş olduğu. Servise göndereceğim, fırsat bulamadım. Genişletmek için tıkla ... Kendiliğinden ses kısılması problemi bende de oluyur bazen, tuşla alakalı olduğunu düşünmedim hiç.
Korelmis Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım Oneplus 9 Pro Yaş 32 Konum Malatya Katılım 15 Kasım 2017 Konular 19 Mesajlar 192 Çözümler 1 Tepkime puanı 58 Puanları 28 29 Mart 2019 #4 MehmetYesil' Alıntı: Kendiliğinden ses kısılması problemi bende de oluyur bazen, tuşla alakalı olduğunu düşünmedim hiç. Genişletmek için tıkla ... Son zamanlarda Mi 6 ile ilgili bu sorun mevcut. Umarım yazılımsaldır ancak ses artırma tuşuna sert bastığımda ses kısılması olmuyor. Oyla: Oyla 0 Downvote
MehmetYesil' Alıntı: Kendiliğinden ses kısılması problemi bende de oluyur bazen, tuşla alakalı olduğunu düşünmedim hiç. Genişletmek için tıkla ... Son zamanlarda Mi 6 ile ilgili bu sorun mevcut. Umarım yazılımsaldır ancak ses artırma tuşuna sert bastığımda ses kısılması olmuyor.