- Adım
- Emrullah
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Creater fork hatasıni bu şekilde çözmüştum yedekleme yapmıyordu da paylaşamadim neyse anlayan olur umarımAnladıysam oturduğum koltuk ben olayım . Biraz daha açar mısınız?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Her şey onun için aslında daha hafif ve ona yakışacak güncellikteGaliba ben anladım.
Aosp romlarla Mi6 gibi Xiaomi efsanesi bir cihaza yazık ettiğinizi... Taş olsa çatlardı, o yine iyi dayanıyor.
3 sene civarı kullandım mi6 açıkçası hep global rom ile kullandığım ilk cihaz diyebilirim gayet yeterli performansı sunuyordu katılıyorum o yüzden sizeGaliba ben anladım.
Aosp romlarla Mi6 gibi Xiaomi efsanesi bir cihaza yazık ettiğinizi... Taş olsa çatlardı, o yine iyi dayanıyor.
Hocam o halde bilirsiniz de android 10 custom rom yüklü şu anda gcam stabil ne önerisiniz magiskte mi 6 all öne miui adlı dosyayı zipledm lakin ise yaramadı ne yapılabilir bilginiz var mı?3 sene civarı kullandım mi6 açıkçası hep global rom ile kullandığım ilk cihaz diyebilirim gayet yeterli performansı sunuyordu katılıyorum o yüzden size
hocam hiç hatırlamıyorum ama mi6 için çok güzel gcam vardı forumda paylaşılanHocam o halde bilirsiniz de android 10 custom rom yüklü şu anda gcam stabil ne önerisiniz magiskte mi 6 all öne miui adlı dosyayı zipledm lakin ise yaramadı ne yapılabilir bilginiz var mı?