Kendi ayrı dert aksesuarlarını bulmak ayrı dert

• Konbuyu başlatan ruth
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 589

ruth

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ruth
Cihazım
Samsung S5
Konular
4
Yıl başında forum üzerinden satış yapan bir satıcıdan Mi 5s 4/128 gb bir telefon aldım. Satıcı ile her hangi bir sorun yaşamadım. İyi iletişim kurduk diyebilirim. Fakat telefon kamerası ile ilgili bir sorun yaşadım. Arka kamera bulanık çekiyordu. Satıcı ile temasa geçtim. Telefonu açıp kameranın etrafındaki lastiği sabitlememi söyledi. Dediğini yaptım ama olmadı.

Her neyse,
Bugün Eminönü'ne gittim. Forum'un telefon aksesuarı sattığı Hasırcılar İş Hanındaki 302 kapı numaralı dükkana gittim. Forumla ne ilişkisi var anlamadım. "tüccar" bir adamdan başkasını göremedim.

Mi5s kılıfı sordum, yok dedi!
"Nerede bulabilirim" diye sordum, "10 gün sonra gelecek" dedi. Nereden bulabileceğimi söylemedi. Ben de dükkandan çıktım, handaki en az 30-35 dükkana sordum. Sadece bir tanesinde buldum.

Ham dışında da sordum, kimse de yok. Uyuz oldum. Telefon iyi de telefonun kamerası bi alem, aksesuarlarını bulmak ayrı bi alem.

Beni asıl kızdıran üyesi olduğumuz forumun aksesuar satışı yaptığı dükkanın müşteri karşılama şekliydi. Kızdım ve üzüldüm...

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
31
Aliexpressten sipariş aldım 2,5-3 haftada geldi gelene kadar da forumda erenden şeffaf aldim 1 günde geldi , kamera sorunum olmadı çok şükür ama aldığınız gibi geri yollamanız zannımca daha iyi olurdu risk almazdım ben

ruth

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ruth
Cihazım
Samsung S5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aliexpressten sipariş aldım 2,5-3 haftada geldi gelene kadar da forumda erenden şeffaf aldim 1 günde geldi , kamera sorunum olmadı çok şükür ama aldığınız gibi geri yollamanız zannımca daha iyi olurdu risk almazdım ben
Hocam mi5s e kademeli geçiş yaptım. Bir hafta boyunca eski telefonumumda şahsi hattımı kullanmaya devam ettim. O esnada şirket hattımı da diğer telefonumda kullanıyordum.

Yeni telefona geçtikten sonra şirket hattımın bulunduğu telefonu şirkete iade ettim. Yeni telefonu kullanmaya başladıktan sonra da mi5s in kamerasını etkin olarak kullanmaya başladım. Kamera arızasını da böylece geç öğrenmiş oldum. Satıcı şehirdışında olduğu için telefonu kendisine göndermek hatlarımı kullanım sıklığımdan ötürü işime gelmedi. Yoksa tabiki en başta geri göndermek en güzeli olurdu

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt