- Adım
- Kerem
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 15
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui11
- Telefon Modeli
- Xiaomi redmi note 6 pro
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu süre 4 aydı fakat pandemi dolayisiyla mi bilmiyorum fakat 5aya uzatıldı (resmi olmasada) bu kaç yıl daha böyle sürer ?
ARKADAŞLAR resmiymiş şuan çok mutluyum
Yoo cidden uzamış Paranoyaklaştım iyice
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yurt dışı telefon kayıt süresi ile ilgili düzenleme yapıldı. Nisan ayında yapılan düzenleme kapsamında; mevcut 120 günlük süre, 30 günlük ilave süreyle birlikte 150 güne çıkarılmıştı. Yapılan son düzenlemeyle ise söz konusu süre, pandemi kapsamında 365 güne uzatıldı.Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu süre 4 aydı fakat pandemi dolayisiyla mi bilmiyorum fakat 5aya uzatıldı (resmi olmasada) bu kaç yıl daha böyle sürer ?
Kayıt süresinden bahsediyormuşArkadaşlar bildiğiniz gibi bu süre 4 aydı fakat pandemi dolayisiyla mi bilmiyorum fakat 5aya uzatıldı (resmi olmasada) bu kaç yıl daha böyle sürer ?
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yurt dışı telefon kayıt süresi ile ilgili düzenleme yapıldı. Nisan ayında yapılan düzenleme kapsamında; mevcut 120 günlük süre, 30 günlük ilave süreyle birlikte 150 güne çıkarılmıştı. Yapılan son düzenlemeyle ise söz konusu süre, pandemi kapsamında 365 güne uzatıldı.
TBMM Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Alt Komisyonu Başkanı Sırakaya, yurt dışından yolcu beraberinde getirilen SIM kartlı cihazlar için 120 gün olan kayıtsız kullanım süresinin, mayıs itibarıyla 30 gün uzatılacağını bildirdi.Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu süre 4 aydı fakat pandemi dolayisiyla mi bilmiyorum fakat 5aya uzatıldı (resmi olmasada) bu kaç yıl daha böyle sürer ?
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yurt dışı telefon kayıt süresi ile ilgili düzenleme yapıldı. Nisan ayında yapılan düzenleme kapsamında; mevcut 120 günlük süre, 30 günlük ilave süreyle birlikte 150 güne çıkarılmıştı. Yapılan son düzenlemeyle ise söz konusu süre, pandemi kapsamında 365 güne uzatıldı.
Kayıt süresinden bahsediyormuş
Yoo cidden uzamış Paranoyaklaştım iyice
Son düzenleme: