Yardım Kayıtsız cihazlar hakkında ....

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui10.3.5
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaslardan konu bulamadim burdan yazmak durumunda kaldim. Yurtdisindan gelen kayitsiz telefonlarin 4 ay kullanim sureleri var cift simli olanlar 4,4 8 ay hepimiz biliyoruz mesela ben hattimi sim1 e taktim kullandim ama bir sure sonra yanlislikla sim2 yuvasina taktim o zaman da sekiz ay gecerlimi hala, birde her iki simin veya imei nin ne kadar kullanim suresi kalmis kac gun bunu ogrenebiliyomuyuz . Simdiden cevaplariniz icin tessekkurler

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Arkadaslardan konu bulamadim burdan yazmak durumunda kaldim. Yurtdisindan gelen kayitsiz telefonlarin 4 ay kullanim sureleri var cift simli olanlar 4,4 8 ay hepimiz biliyoruz mesela ben hattimi sim1 e taktim kullandim ama bir sure sonra yanlislikla sim2 yuvasina taktim o zaman da sekiz ay gecerlimi hala, birde her iki simin veya imei nin ne kadar kullanim suresi kalmis kac gun bunu ogrenebiliyomuyuz . Simdiden cevaplariniz icin tessekkurler

Sim karti takip sinyal alis verisi yaptiginiz anda 4 ay sayacı calismaya baslar. Haliyle yanlislikla sim2'ye takarsaniz 4+4 işi bozulur. Bunu gosteren bir mekanizma var mi bilmiyorum ama telefonunuza mesaj gelir 4 ay icinde kayit yaptirin diye. O gunden itibaren 4 ay sayabilirsinz.

Oyla:

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sim karti takip sinyal alis verisi yaptiginiz anda 4 ay sayacı calismaya baslar. Haliyle yanlislikla sim2'ye takarsaniz 4+4 işi bozulur.
Peki hocam ben bu simlerin ne kadar suresi kaldigini nasil ogrenebilirim oyle bir imkanimiz varmi

Oyla:

volser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 9t
Konular
3
imei kaydı oluyor için elinde eski bi telefonun imesi varsa e devletten sorgulaatıgın zaman kaydı varsa o imei telefona yapabalirsin twrp biliyosan yardımcı olabilirim

Oyla:

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Twrp biliyorum hocam suan telefonun surumu cince ve bootloder kilidi acik degil ben boyle satarim diye hic ugrasmadim, simdi iki simide yanlislikla aktif edince bi sorayim dedim benim asil ogrenmek istedigim bu telefon simdi turkiyede daha ne kadar kullanilabilir enazindan satacagim kisiye soyleyeyim ki yalanci cikmayayim ona gore imei mi atiyo ne yapiyosa yapsin

Son düzenleme:
Oyla:

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Twrp biliyorum hocam suan telefonun surumu cince ve bootloder kilidi acik degil ben boyle satarim diye hic ugrasmadim, simdi iki simide yanlislikla aktif edince bi sorayim dedim benim asil ogrenmek istedigim bu telefon simdi turkiyede daha ne kadar kullanilabilir enazindan satacagim kisiye soyleyeyim ki yalanci cikmayayim ona gore imei mi atiyo ne yapiyosa yapsin
Mesaj gelmis olsa gerek di mi? Ondan itibaren 4 ay işte... Bir gun once, bir gun sonra fark etmez heralde, alan adam da son gunu beklemesin imei kaydi icin artık.

Oyla:

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Sim 1 taktınız diyelim ;
120 gün içinde kayıt yapılması gerek mesajı geldiğinde sim 1 için 4 ay süre başladı demektir.
Yanlışlıkt taktığınız sim 2 için;
Aynı şekilde 120 gün içinde kayıt yaptırın mesajo geldiği anda 4 ay süre başlar.

Sim 2 için sim 1 in süresini beklemesini , beklemez ikiside aynı anda başlar , sim karttan sinyali aldı geri dönüşü hiçbir şekilde olmaz.

Ayrıca son olarak hiçbir yerden kalan süreyi göremezsiniz ancak gelen mesjdan aşağı yukarı süreniz takip edeblirsiniz.

İyi forumlar.

Oyla:

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Tesekkur ederim
Bu arada benim telefona imei atiliyor mu yoksa pasaport kaydimi sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarda bi arkadas kayit yapiliyor demis kendimizd3 yapabiliyomuyuz ?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek