Sohbet Kayıtlı Cihaz Alirken Nelere Dikkat Etmeliyiz

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Şimdi ismimin hak ini veriyorum desem yeridir bilemem ama ilk foruma girişte redmi not 8 ile giris yapmistim sonrasinda redmi 8 ile devam ettirdim bu serüveni en sonunda ise Mi A3 ile tam son buldu derken mi a3'de kaari ile sattım şimdi ilk defa kayıtlı cihaz almam dediğim inadimi kiracagim istediğim cevabı alırsam sorduklarında ona göre aklımda farklı cihazlar var onları sizlere danisacagim

1:) Kayıtlı cihazlarda hard reset atınca imei uçma gibi birşey var mi twrp'değil stock olan hard ressetten bahsediyorum twrp bilmiyorum o konuda da aydinlatirsaniz sevinirim
2:)Xiaomi marka cihazların hepsinde imei ucma ihtimali varmi yoksa belirli cihazlardami imei uçuyor
3:) Kayıtlı Cihazlar Normal disbritor cihazlardan bir farkı var mi varsa nedir ben rom root ile uğraşan biri değilim fazla belki ileride room atarım ama şimdi değil
4:)Bl kilidi açık kapalı neyi ifade ediyor açık ise imei atılmış mi ifade ediyor kapalı ise nasıl anlarız
5:)Bl kilidi açık cihazlara imei atıldıktan sonra tekrar kapatilabiliyormu kapatılması neyi ifade eder ( ben kendimce şöyle düşündüm imei ucmasin diye bl kilidini kapatıyorlar hard reset atsak bile imei gitmesin diye kapatılıyor fikrine kapıldım yanlisam duzeltin)
6:)Kayıtlı Cihazlarda bile HiddeNKinG sözleşme yapiliyor mu ?

Aklimdaki alacağım cihazlar ( Redmi not 8 pro ) (Mi 9'Lite) (Mi 9'Se)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Allah'tan alacağınız cihaz listesinde 9T yok haha--

104 konu sahibi ve 266 adet mesaj sahibinin bu soruların cevaplarını bilmemesi garip geliyor bana,kaldı ki konularınız da bu soruların cevapları verilmiş....

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Kayıtlı cihaz ile imei tamiri yapılmış cihaz karıştırılmış mı? Ben mi yanlış anladım... wasntme~~

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
1- IMEI gitmez.
2- IMEI'nın kanatları yok uçamaz.
3-Hiç bir farkı yok.
4- Kapalıykende IMEI atılır.
5-Kapatılabilir fakat brick olma ihtimali var.

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

104 konu sahibi ve 266 adet mesaj sahibinin bu soruların cevaplarını bilmemesi garip geliyor bana,kaldı ki konularınız da bu soruların cevapları verilmiş....
Rom root işine girmedim xiaomi marka cihazida o kadar köklü kullanmadım aldığım cihazlar garantili olduğu için yapacağım işlemler garanti dışı bırakırdı ve de su an pc yok eskiden bir tane telefon brick edip geri kurtardım ama şimdi alacağım cihaz fiyat olarak o cihazla aynı olmadığı için sormak en doğal hakkım diye biliyorum her 1000 konusu olan herşeyi bilecek diye kaide yok bu arada cihazı 1 sene kullansam eyw da 1 ay bile dolmadan satıyorum mi a3'de perşembe aldım dün saatim gerisini siz düşünün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden 9T olmasın para benim olduğu sürece yazarım sürekli böyle insanları rencide edecek şekilde cevap vermeniz beni cidden biraz bıktırdı punch~~moustache~~

Açtığım her konuda açık aramaktansa yardımcı olmanız daha iyi olurdu

1- IMEI gitmez.
2- IMEI'nın kanatları yok uçamaz.
3-Hiç bir farkı yok.
4- Kapalıykende IMEI atılır.
5-Kapatılabilir fakat brick olma ihtimali var.
Kapatılmaması sorun teşkil eder mi peki? imei atiliminda twrp vs yukluyorlarmi acaba yuklenirse diyelim stock haline geri getirilebilirmi?

Son düzenleme:

Berkdursun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berk Yigit
Cihazım
Xiomi Mi 6
Konular
18
Şimdi ismimin hak ini veriyorum desem yeridir bilemem ama ilk foruma girişte redmi not 8 ile giris yapmistim sonrasinda redmi 8 ile devam ettirdim bu serüveni en sonunda ise Mi A3 ile tam son buldu derken mi a3'de kaari ile sattım şimdi ilk defa kayıtlı cihaz almam dediğim inadimi kiracagim istediğim cevabı alırsam sorduklarında ona göre aklımda farklı cihazlar var onları sizlere danisacagim

1:) Kayıtlı cihazlarda hard reset atınca imei uçma gibi birşey var mi twrp'değil stock olan hard ressetten bahsediyorum twrp bilmiyorum o konuda da aydinlatirsaniz sevinirim
2:)Xiaomi marka cihazların hepsinde imei ucma ihtimali varmi yoksa belirli cihazlardami imei uçuyor
3:) Kayıtlı Cihazlar Normal disbritor cihazlardan bir farkı var mi varsa nedir ben rom root ile uğraşan biri değilim fazla belki ileride room atarım ama şimdi değil
4:)Bl kilidi açık kapalı neyi ifade ediyor açık ise imei atılmış mi ifade ediyor kapalı ise nasıl anlarız
5:)Bl kilidi açık cihazlara imei atıldıktan sonra tekrar kapatilabiliyormu kapatılması neyi ifade eder ( ben kendimce şöyle düşündüm imei ucmasin diye bl kilidini kapatıyorlar hard reset atsak bile imei gitmesin diye kapatılıyor fikrine kapıldım yanlisam duzeltin)
6:)Kayıtlı Cihazlarda bile HiddeNKinG sözleşme yapiliyor mu ?

Aklimdaki alacağım cihazlar ( Redmi not 8 pro ) (Mi 9'Lite) (Mi 9'Se)
Hard resette çoğunda IMEI ucar diğer konular hakkında tam bir bilgi sahibi değilim

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt