Çözüldü Kaydırma İle Alınan Ekran Görüntüsü Problemi

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Merhabalar herkese, iyi forumlar.

Benim problemim ekran kaydırma ile aldığım screenshotı WhatsApptan gönderdiğimde görüntü tamamen bozuluyor, yazılar okunmuyor, hesap makinesiyle fotoğraf çekmişim gibi oluyor. Bu sorunun çözümünü bulamadım whatsapptan kaynaklandığını düşünüyorum ama başına gelen veya çözümünü bulan varsa yardım ederseniz sevinirim.

Eu rom 11.0.8.0 stabil versiyonu kullanıyorum. Aldığım ekran görüntüsüne galeriden baktığımda hiç bir problem yok ancak dediğim gibi whatsapptan gönderdiğimde yazılar okunmuyor ve görüntü tamamen bozuluyor.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

Benim problemim ekran kaydırma ile aldığım screenshotı WhatsApptan gönderdiğimde görüntü tamamen bozuluyor, yazılar okunmuyor, hesap makinesiyle fotoğraf çekmişim gibi oluyor. Bu sorunun çözümünü bulamadım whatsapptan kaynaklandığını düşünüyorum ama başına gelen veya çözümünü bulan varsa yardım ederseniz sevinirim.

Eu rom 11.0.8.0 stabil versiyonu kullanıyorum. Aldığım ekran görüntüsüne galeriden baktığımda hiç bir problem yok ancak dediğim gibi whatsapptan gönderdiğimde yazılar okunmuyor ve görüntü tamamen bozuluyor.

Eğer ekran görüntünüz uzun ise bu normal çünkü WhatsApp görüntüden kıstığında uzun ekran fotolari okunamaz hale geliyor

Oyla:

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hızlı cevap için teşekkür ederim hocam. Kısmet artık onu da bölerek atacağız demek ki.

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
O sorun bende de var kardeşim hatta eski Huawei telefonumda da vardı yalnız değilsin merak etme

Oyla:

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Çok sinie bozucu değil mi ya? Telegramda falan diğer mesajlaşma uygulamalarında da denedim hepsi aynı.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48

Hocam whatsapptan kaynaklanıyor. WhatsApp fotoğraf veya videonun boyutunu azaltmak için kaliteyi bozuyor. Ama çözümü basit. Göndereceğiniz şeyi belge seçme ekranından seçip gönderin. Buradan gönderince WhatsApp karışmıyor. Karışmadığı içinde kalite bozulmuyor:)

Ekli dosyalar

• IMG_20200429_061354.jpg
    IMG_20200429_061354.jpg
    113,2 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Hocam whatsapptan kaynaklanıyor. WhatsApp fotoğraf veya videonun boyutunu azaltmak için kaliteyi bozuyor. Ama çözümü basit. Göndereceğiniz şeyi belge seçme ekranından seçip gönderin. Buradan gönderince WhatsApp karışmıyor. Karışmadığı içinde kalite bozulmuyor:)
Onu da denedim şimdi hocam. Ben açtığımda yine bozuk görünüyor ancak gönderdiğim kişi düzgün okunduğunu söyledi. Amaç da karşıdaki kişinin okuyabilmesi zaten. Problem çözülmüş oldu çok teşekkür ederim. İyi geceler.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Onu da denedim şimdi hocam. Ben açtığımda yine bozuk görünüyor ancak gönderdiğim kişi düzgün okunduğunu söyledi. Amaç da karşıdaki kişinin okuyabilmesi zaten. Problem çözülmüş oldu çok teşekkür ederim. İyi geceler.

Rica ederim hocam iyi geceler.

Oyla:

sterkk7272

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
k20pro 8/128
Konular
4
Çok sinie bozucu değil mi ya? Telegramda falan diğer mesajlaşma uygulamalarında da denedim hepsi aynı.

Belge olarak gonderirseniz ister video olsun ister ekran ister fotograf hiç piksel kaybi yaşanmiyor hocam

Oyla:
Üst Alt