Sohbet Kaspersky Tehlikeli Bağlantı Uyarısı

KemikKıran

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
-
Cihazım
-
Konular
1
Selamlar, sitenize bugün kayıt oldum fakat kayıt olana kadar biraz çile çektim desem yeridir, daha önceden de forumunuzu üyeliksiz takip ediyordum ancak böyle bir uyarı ile karşılaşmıyordum bugün üye oldum ancak sitenizin son bakım güncellemesinden sonra Kaspersky sitenizde mevcut olan bir url yi sürekli engelliyor ve sayfanızda gezinti yapmaya kısmen engel oluyor, sanıyorum bir reklam banner'ı bu engellediği şey bilginiz olması açısından yazıyorum bakabilir iseniz çok sevinirim.

25.10.2019 22.55.12;Tehlikeli URL engellendi; Security Network bilgileri;Google Chrome;10/25/2019 22:55:12

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.259
Selamlar, sitenize bugün kayıt oldum fakat kayıt olana kadar biraz çile çektim desem yeridir, daha önceden de forumunuzu üyeliksiz takip ediyordum ancak böyle bir uyarı ile karşılaşmıyordum bugün üye oldum ancak sitenizin son bakım güncellemesinden sonra Kaspersky sitenizde mevcut olan bir url yi sürekli engelliyor ve sayfanızda gezinti yapmaya kısmen engel oluyor, sanıyorum bir reklam banner'ı bu engellediği şey bilginiz olması açısından yazıyorum bakabilir iseniz çok sevinirim.

25.10.2019 22.55.12;Tehlikeli URL engellendi; Security Network bilgileri;Google Chrome;10/25/2019 22:55:12
Ksp kendini bile engeller reklam linki o sorun yok yani

KemikKıran

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
-
Cihazım
-
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ksp kendini bile engeller reklam linki o sorun yok yani

Çok rahatsız etmekte hocam, reklam linki olduğu belli çünkü her sayfa değişikliği sırasında ıd ler değişmekte ancak konuyu Kaspersky'e bildireyim isterseniz ki şu can sıkıcı durumu düzeltsinler. Bundan öncesinde sayfalarınızda gezinti sırasında aynı durumu yaşamıyordum sayfanızda sıkıntı yok eklenilen reklam linki sanırım Kasper'in veritabanında yasaklı listeye düşmüş false positive olarak düzelttirmek lazım dediğim gibi.

Üst Alt