Yardım Kasma sorunu

Recobaba21

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enkidu
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
1
Pubg mobile oynarken aşırı bir şekilde kasıyor telefonum bir tek bendemi böyle yardımcı olursanız çok mutlu olurum

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ayarları e düşüğe almayı deneyin hocam. Mi5s artık ömrünün sonuna yaklaşmış bir cihaz.

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Eğer ki stock kullaniyorsaniz telefonu Ne yaparsaniz yapın kasacaktir mi5s işlemcisi oyunlara karşı sorunlu bir işlemci kasmamasinin tek çaresi telefonu önce root yapıp daha sonra custom rom kurmak ve kernel ile güçlendirmek çekirdekleri tek çare bu ama o zamanda telefon biraz fazla isiniyor kasma tam anlamıyla çözülmezse de kendi stock romuna gore gözle görülür farklar oluşuyor ama bu işlere girmektense oyun oynayacaksınız bütçeniz de kisitliysa ikinci el bi mi6 almanız

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

XjavierX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rüzgar
Cihazım
Vibe x2
Konular
1
Eğer ki stock kullaniyorsaniz telefonu Ne yaparsaniz yapın kasacaktir mi5s işlemcisi oyunlara karşı sorunlu bir işlemci kasmamasinin tek çaresi telefonu önce root yapıp daha sonra custom rom kurmak ve kernel ile güçlendirmek çekirdekleri tek çare bu ama o zamanda telefon biraz fazla isiniyor kasma tam anlamıyla çözülmezse de kendi stock romuna gore gözle görülür farklar oluşuyor ama bu işlere girmektense oyun oynayacaksınız bütçeniz de kisitliysa ikinci el bi mi6 almanız

Hocam mi5s için en iyi rom hangisi?

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Hocam mi5s için en iyi rom hangisi?
MIUI Eu hocam diğer romlarda illa bir bug çıkıyor şuan en stabil bence MIUI eu sürüm farketmez ben şuan MIUI 11 eu kullaniyorum gayet memnunum

Oyla:

byebye

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
0
Pubg mobile oynarken aşırı bir şekilde kasıyor telefonum bir tek bendemi böyle yardımcı olursanız çok mutlu olurum

RevengeOS tavsiye ederim pubg oynarken grafik ayarı ( aşırı - orta ) kasma donmayı adam olgudunda hissediyorum
Şarja 2-3 kere taktıgım oluyor batarya sağlıgı iyi değil diye

Oyla:
Üst Alt