- Adım
- Güngör
- Cihazım
- LG G3
- Konular
- 8
Merhaba arkadaşlar kasım ayında aldığım telefonda son 1 haftadır sağ bölgesinde siyah ekranda beliren beyazlık vardı. Aslında kullanmaya engel değildi ama sinek küçüktür mide bulandırır hesabı bu gün garantiye vermeye gittim. Telefonu hiç düşürmediğime eminim hatta düşecek olursa kolay kırılmasın diye kalın kapaklı bir kılıfla kullanıyorum
. Ama sakınan göze çöp batar hesabı oldu benim cihaz neyse. Cihazın kaydı yapılırken kaydı yapan kişi kasasında yamulma var farkında mısınız ? dedi. Bende temiz kullandığıma emin olduğum için şaşırdım kaldım neyse cihazın fotoğrafları falan çekildi söylediğim problem sisteme girildi cihazı teslim ettim çıktım. Soran çıkar mı bilmiyorum ama öyle telefonunu aşırı temizleyen her zaman kontrol eden biri değilim. Hele yamulma ihtimalini hiç düşünmediğim için cihaz yamuk mu değil mi hiç kontrol bile etmem. Lenslerine çok dikkat ederim ekranına dikkat ederim bide arka cebe asla koymam. Dışarda elimden gelse çantada falan taşıyacağım cebime rahatsızlık veriyor. Eve geldiğimde şikayet var sitesine falan baktım 1-2 benim yaşadığım sorunu yaşayan ama sonrası yazılmamış birkaç şikayet falan okudum. Bakalım bir gelişme olacak olursa güncellemeyi düşünüyorum. Hem böylelikle bu cihaza sahip arkadaşlarımız kendi cihazlarını da bir kontrol ederler hemde başınıza umarım böyle bir durum gelmez ama alacağınız muhtemel cevabı görmüş olursunuz. Bir gelişme oldukça konuyu güncellerim. Herkese iyi günler