Yardım Kasası Yamulan Redmi Note 8

gungorce

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Güngör
Cihazım
LG G3
Konular
8
Merhaba arkadaşlar kasım ayında aldığım telefonda son 1 haftadır sağ bölgesinde siyah ekranda beliren beyazlık vardı. Aslında kullanmaya engel değildi ama sinek küçüktür mide bulandırır hesabı bu gün garantiye vermeye gittim. Telefonu hiç düşürmediğime eminim hatta düşecek olursa kolay kırılmasın diye kalın kapaklı bir kılıfla kullanıyorumgiggle~~. Ama sakınan göze çöp batar hesabı oldu benim cihaz neyse. Cihazın kaydı yapılırken kaydı yapan kişi kasasında yamulma var farkında mısınız ? dedi. Bende temiz kullandığıma emin olduğum için şaşırdım kaldım neyse cihazın fotoğrafları falan çekildi söylediğim problem sisteme girildi cihazı teslim ettim çıktım. Soran çıkar mı bilmiyorum ama öyle telefonunu aşırı temizleyen her zaman kontrol eden biri değilim. Hele yamulma ihtimalini hiç düşünmediğim için cihaz yamuk mu değil mi hiç kontrol bile etmem. Lenslerine çok dikkat ederim ekranına dikkat ederim bide arka cebe asla koymam. Dışarda elimden gelse çantada falan taşıyacağım cebime rahatsızlık veriyor. Eve geldiğimde şikayet var sitesine falan baktım 1-2 benim yaşadığım sorunu yaşayan ama sonrası yazılmamış birkaç şikayet falan okudum. Bakalım bir gelişme olacak olursa güncellemeyi düşünüyorum. Hem böylelikle bu cihaza sahip arkadaşlarımız kendi cihazlarını da bir kontrol ederler hemde başınıza umarım böyle bir durum gelmez ama alacağınız muhtemel cevabı görmüş olursunuz. Bir gelişme oldukça konuyu güncellerim. Herkese iyi günlerangel~~

gungorce

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Güngör
Cihazım
LG G3
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende samsung a30 vardı kasa yamulmuştu bükerek düzeltmiş tim haha--haha--haha--
Hocam servise vermeden önce fark etseydim bir çaresine bakardım ama kayıt bölümde size kasası yamulmuş farkında mısınız dediklerinde iş işten çok fena geçmiş oluyor angel~~

Oyla:

Karb10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oguzhan
Cihazım
Smart6 ultra
Konular
27
Hocam servise vermeden önce fark etseydim bir çaresine bakardım ama kayıt bölümde size kasası yamulmuş farkında mısınız dediklerinde iş işten çok fena geçmiş oluyor angel~~
İlk defa senden duyuyorum kasa metal olsa yanılır derimde garip Allah allah

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

gungorce

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Güngör
Cihazım
LG G3
Konular
8
İlk defa senden duyuyorum kasa metal olsa yanılır derimde garip Allah allah

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bende ilk defa duydum redmi note 8 için. Hatta en son iphone 6 çıktığında duymuştum bir daha hiçbir yerde ne denk geldim ne duydum. Ama bu gün kendi gözümle gördüm. İnsanı dikkat ettiği halde inceliği falan bir kenara bırakıp kaba saba kılıfla kullandığı telefonda böyle saçma bir sorunu yaşaması huzursuz ediyor. Umarım bu forumda başka kimsenin başına gelmez.

Oyla:

temre21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tere
Cihazım
note8pro
Konular
0
Benimde benzer bir problem başıma geldi. note 8 pro cihazım. Telefonu ilk açtığımda siyah ekranda miui yazısı ekranında mor bir çizgi çıkıyor aldığımda da bu şekildeydi. Animasyon kaynaklı bir bug olarak düşündüğüm için önemsiz bişey sandım (sadece siyah ekranda belli oluyor kullanımda dikkatimi çekmedi).10 ay sonra servise götürdüm pilin çabuk bitmesi, dokunmatik sensör hataları ve bu çizgi sorununu söyledim.Kasa hafif yamuk diye not düşülmüş. Bugün servis sonucu geldi kasa yamuk olduğu için ekranın darbe aldığı sonucuna varılmış 460 tl ücret çıkarılmış. Neyse yaptırmadım ekranı yaptırmadığım için diğer pil ve dokunmatik sorunlarına da bakmamışlar önce paralı hasarı yaptırmam gerekiyormuş. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Oyla:

gungorce

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Güngör
Cihazım
LG G3
Konular
8
Benimde benzer bir problem başıma geldi. note 8 pro cihazım. Telefonu ilk açtığımda siyah ekranda miui yazısı ekranında mor bir çizgi çıkıyor aldığımda da bu şekildeydi. Animasyon kaynaklı bir bug olarak düşündüğüm için önemsiz bişey sandım (sadece siyah ekranda belli oluyor kullanımda dikkatimi çekmedi).10 ay sonra servise götürdüm pilin çabuk bitmesi, dokunmatik sensör hataları ve bu çizgi sorununu söyledim.Kasa hafif yamuk diye not düşülmüş. Bugün servis sonucu geldi kasa yamuk olduğu için ekranın darbe aldığı sonucuna varılmış 460 tl ücret çıkarılmış. Neyse yaptırmadım ekranı yaptırmadığım için diğer pil ve dokunmatik sorunlarına da bakmamışlar önce paralı hasarı yaptırmam gerekiyormuş. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?
Geçmiş olsun hocam. Pro modelde olmasına üzüldüm açıkçası. Ben aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum. O ekrandaki beyazlık ilerlemedi neyse ki. Servis ücreti aynı şekilde 460 lira çıktı benimde. Daha kutuda böyle saçma bir arızanın çıkması bana ilk serilerde sorun var veya tüm serilerde kronik bir sorun varmış izlenimi oluşturdu. Ben garantinin bitmesine yakın pil ve ekranı değiştirip öyle devam etmeyi düşünüyorum. Gerçi o zaman ne fiyat çekerler bilmiyorum. Veya güvenilir bir yerden ekran ve pil alıp taktıra da bilirim. Bu arada diğer sorunları da kullanıcı hatasına bağlarlarsa şaşırmayın derim. Bahane hazır nasılsa ekran hasar almış kasa yamulmuş sensörler zarar görmüş.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bazı cihazlar ısı nedeniyle yamulabiliyorlar, fakat bu tür bir yamulma müşteriye yüklemek için çok güzel bir sorun. Malesef...

Oyla:

temre21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tere
Cihazım
note8pro
Konular
0
Geçmiş olsun hocam. Pro modelde olmasına üzüldüm açıkçası. Ben aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum. O ekrandaki beyazlık ilerlemedi neyse ki. Servis ücreti aynı şekilde 460 lira çıktı benimde. Daha kutuda böyle saçma bir arızanın çıkması bana ilk serilerde sorun var veya tüm serilerde kronik bir sorun varmış izlenimi oluşturdu. Ben garantinin bitmesine yakın pil ve ekranı değiştirip öyle devam etmeyi düşünüyorum. Gerçi o zaman ne fiyat çekerler bilmiyorum. Veya güvenilir bir yerden ekran ve pil alıp taktıra da bilirim. Bu arada diğer sorunları da kullanıcı hatasına bağlarlarsa şaşırmayın derim. Bahane hazır nasılsa ekran hasar almış kasa yamulmuş sensörler zarar görmüş.

Dediğiniz gibi herşeyi ekrana bağlıyorlar. Genpa izmir paralı işlemler yapılmadan diğer sorunların yapılmayacağını söyledi kısaca garantı dışı kaldı cihaz. Hani ben bir darbe, kırık falan olsa dicem haklılar ama telefonda görebildiğim birşey yok. Xiaomi Türkiye garantili cihaz almanın saçma olduğunu tecrübe ettim.

Bazı cihazlar ısı nedeniyle yamulabiliyorlar, fakat bu tür bir yamulma müşteriye yüklemek için çok güzel bir sorun. Malesef...

Isındığını hiç hissetmedim nadir oyun oynuyorum . Sadece ekranı değil komple telefonu garanti dışı bırakmaları çok saçma gerçekten.

Oyla:
Üst Alt