Yardım Kart ödemesi NFC hatası

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.1
Telefon Modeli
Mi 8 global
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba,
2 yıldır NFC ile kredi kartını eşleştirerek temassız ödemede telefonu kullanıyorum. Son zamanlarda NFC özelliği çalışmamaya başladı. Ödeme yapmaya çalıştığımda hiç bir tepki vermiyor pos cihazı. Telefondan NFC yi kontrol ettiğimde aktif gözüküyor. Deaktif edip tekrar aktif edeyim diyorum ama kapatılmıyor. Hiç bir şekilde kapatılıp açılmıyor. Donuyor sanırım. Ancak telefonu kapatıp açtığımda on/off ile düzeliyor. Böylece temassız ödemeyi bir süre kullanıyorum. Ama ilerde tekrar bu şekilde oluyor. Bu problem nedir nasıl eskisi gibi stabil hale getiririm nfc yi?

mka.5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
3
akla ilk gelen şey farklı bir rom denemek

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Ayarlardan nfc ile ilgili tum uygulamaları sıfırlayın (verileri temizleme). Bunun dışında sizin kullandığınız sürümde nerde bilmiyorum bağlantıları sıfırla seçeneğine de bakın. Yaptığınız halde düzelme yoksa cihazı sıfırlayıp durumun donanım mı yazılım mı kaynalı olduğunu anca öyle anlayabilirsiniz.

Oyla:

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler

Oyla:

revan19m

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
revan
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
0
Arkadaşlar merhaba,
2 yıldır NFC ile kredi kartını eşleştirerek temassız ödemede telefonu kullanıyorum. Son zamanlarda NFC özelliği çalışmamaya başladı. Ödeme yapmaya çalıştığımda hiç bir tepki vermiyor pos cihazı. Telefondan NFC yi kontrol ettiğimde aktif gözüküyor. Deaktif edip tekrar aktif edeyim diyorum ama kapatılmıyor. Hiç bir şekilde kapatılıp açılmıyor. Donuyor sanırım. Ancak telefonu kapatıp açtığımda on/off ile düzeliyor. Böylece temassız ödemeyi bir süre kullanıyorum. Ama ilerde tekrar bu şekilde oluyor. Bu problem nedir nasıl eskisi gibi stabil hale getiririm nfc yi?
Kardeş ben de aynı sıkıntıyı aylarsa çektim hiç bı yerde çözümünü bulamamıştım ama tesadüf kurcalarken buldun ayarlara gir ordan çekirdek sürümüne defalarca tıkla sonra test bölümü açılacak ordanda. Sağ altta FAİL çıkıyor arkasına akbil dokundur faile tıkla çık tekrar gör ortada RETEST yaziyor ona tıkla sonra PASS a geçmiş olsun tekrar kulana bilirsin.

Oyla:

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Kart bazen kapanıyor. Temassız ödemeyi yeniden açmayı dene

Oyla:

mainbord

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yıldız
Cihazım
redmi not 8
Konular
0
Arkadaşlar merhaba,
Hce cüzdan olarak ayarla

Oyla:
Üst Alt