Yardım Karşı tarafa sesim zor gidiyor

Sudemm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sude
Cihazım
Redmi note 7
Konular
5
Hayalet ekran sorunundan dolayı servise giden cihaz geldiğinden beri konuşmada sıkıntı yaşıyorum. Karşı tarafa sesim boğuk gidiyor ama etraftan çok gürültülü sesler duyduklarını söylüyorlar düşük sesteki radyo sesi onlara çok fazla gidiyor. Ayarlarındamı sıkıntı var yoksa cihazımı bozdularmı bilmiyorum

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
Aynı sorun ayakın olay bende de var,ama şu anlık rahatsız etmiyor.

Oyla:

mzo69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mzo
Cihazım
mi 9T
Konular
7
Söyledikleriniz, gürültü önleyici mikrofon ile gerçek mikrofonun özelikleri karışmış izlenimi verdi bana. Teknik olarak mümkünmüdür bilmiyorum. Veya gerçek mikrofon devre dışı kaldı da ses,gürültü önleyici mikrofondan gidiyor olabilir. Söylediklerim tahmin, teknik bilgim olduğundan değil. Arızanın donanımsal olma ihtimali yüksek. Servise geri götürün.

Oyla:

Sudemm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sude
Cihazım
Redmi note 7
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Söyledikleriniz, gürültü önleyici mikrofon ile gerçek mikrofonun özelikleri karışmış izlenimi verdi bana. Teknik olarak mümkünmüdür bilmiyorum. Veya gerçek mikrofon devre dışı kaldı da ses,gürültü önleyici mikrofondan gidiyor olabilir. Söylediklerim tahmin, teknik bilgim olduğundan değil. Arızanın donanımsal olma ihtimali yüksek. Servise geri götürün.
Ne kadar özensiz iş yapıyor bu servis şimdi on gün daha telefonsuz kalıcam zaten arka kısmını hep çizmişler açıcaz diye ellerine vermek istemiyorum ben gözümden sakınıyorum onlar hunharca davranıyır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sorun ayakın olay bende de var,ama şu anlık rahatsız etmiyor.
Ama benimle konuşanlar kuyudan gelir gibi zor duyuyorlar sesimi

Oyla:
Üst Alt