Yardım karnel flahlama

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
android 8 romları için uygun karneli flashlamayı detaylı şekilde anlatabilecek ve ya video çekebilecek olan var mı

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam kernel flaşlamak rom flaşlamaya benzer.twrp den yedek alıp full wipe yapıp flaşlarsın ama çok dikkat etmen gerekir.kernel tehlikeli bişeydir

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kernel flaşlamak rom flaşlamaya benzer.twrp den yedek alıp full wipe yapıp flaşlarsın ama çok dikkat etmen gerekir.kernel tehlikeli bişeydir
aynen işte videolara baktım kurulum ekranı felan da geliyor twrpdeyken varmı detaylı anlatım merak ettim aklımda bulunsun diye kurmayı düşünoyrum 1 tane de

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Çok tehlikeli bir olay değil rom yükler gibi yükleniyor.
Tabikide cihazına uygun kernel yüklemen gerek yanlış bişey yüklersen başını büyük işler açarsın.

Ama rom yüklemek gibi çok basit bişey. Burada önemli olan ilk siz kurmayın ve o kernel ile alakalı birkaç geri bildirim aldıktan sonra yükleyin.

İndirip rom yükler gibi flaşlayın ardından restart ek bişey yapmanıza gerek yok herşeyi silmeyin.Direk üstüne kurabilirsin dediğim gibi uyumlu olup olmadığına bak miui için ayrı kernel var LOS için ayrı bunlara dikkat edin..

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok tehlikeli bir olay değil rom yükler gibi yükleniyor.
Tabikide cihazına uygun kernel yüklemen gerek yanlış bişey yüklersen başını büyük işler açarsın.

Ama rom yüklemek gibi çok basit bişey. Burada önemli olan ilk siz kurmayın ve o kernel ile alakalı birkaç geri bildirim aldıktan sonra yükleyin.

İndirip rom yükler gibi flaşlayın ardından restart ek bişey yapmanıza gerek yok herşeyi silmeyin.Direk üstüne kurabilirsin dediğim gibi uyumlu olup olmadığına bak miui için ayrı kernel var LOS için ayrı bunlara dikkat edin..
aynen öyle benim telefon için güncel bulursam yapan birini anca o zaman

Oyla:
Üst Alt