Çözüldü Kargo bilgisi

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Arkadaşlar cihazımı delta servise gönderdim. Işlem başladı ve aşağıdaki gibi yazıyor kargo durumu. Bu kargoyu benim ödeyeceğim anlamına mı geliyor? Önceki telefonumu teleservise gönderdiğimde böyle bir durum yoktu kargo ücreti ödememiştim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhabalar,

Form numaranızı verirseniz sizlere daha nitelikli ve sağlıklı bir hizmet vermiş oluruz.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapılan incelemelerde cihazınızın servisimize ilk gönderimi olduğu görülmektedir. Bu kapsamda ilk gönderimde sizin bize gönderdiğiniz kargonun ücreti bize, bizim sizlere gönderdiğimiz kargonun ücreti sizlere çıkar. Bu ilk servis işleminden sonraki diğer tüm gönderilerin ücretleri tarafımıza aittir. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis

Son düzenleme:

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar,

Form numaranızı verirseniz sizlere daha nitelikli ve sağlıklı bir hizmet vermiş oluruz.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapılan incelemelerde cihazınızın servisimize ilk gönderimi olduğu görülmektedir. Bu kapsamda ilk gönderimde sizin bize gönderdiğiniz kargonun ücreti bize, bizim sizlere gönderdiğimiz kargonun ücreti sizlere çıkar. Bu ilk servis işleminden sonraki diğer tüm gönderilerin ücretleri tarafımıza aittir. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis
Ben de ilginize teşekkür ederim.

Üst Alt