Soru Kararsızım: Mi 10 yoksa Mi 10 Pro ?

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Merhaba arkadaşlar. Dubai-den Mi 10 alacağım. Lakin kararsızım. Mi 10 yoksa Mi 10 Pro-mu alayım? Mesela siz olsanız bu iki cihazdan hangisini alırdınız? Arada baya bir fiyat farkı var çünki.

Eski Mi 9 kullanıcısıyım. Telephoto ve Macro resimler çok nadiren çektim, ama Mi 10 alırken de full paket olanını almak istiyorum. 256 GB hafıza da fazla geliyor mesela bana. Mi 10 Pro-nun 128 GB-lik modeli olsaydı çok güzel olurdu.

plastik2566

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
plastik2566
Cihazım
henüz yok
Konular
2
kamera önemi varsa pro yoksa düzzaten çok donanım farkı yok hocam

ArchAmedli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ArchAmedli
Cihazım
Mi Note 10
Konular
4
Merhaba arkadaşlar. Dubai-den Mi 10 alacağım. Lakin kararsızım. Mi 10 yoksa Mi 10 Pro-mu alayım? Mesela siz olsanız bu iki cihazdan hangisini alırdınız? Arada baya bir fiyat farkı var çünki.

Eski Mi 9 kullanıcısıyım. Telephoto ve Macro resimler çok nadiren çektim, ama Mi 10 alırken de full paket olanını almak istiyorum. 256 GB hafıza da fazla geliyor mesela bana. Mi 10 Pro-nun 128 GB-lik modeli olsaydı çok güzel olurdu.

Kamera konusunda kesinlikle pro tek geçilir , batarya bi tık 10 da daha iyi gibi görünse de 10 pro da hızlı şarj desteğinin 50w olması ile öne geçiyor . AnTuTu puanına , kameraya , bataryaya , depolamaya bakılırsa almışken Mi 10 Pro almak daha mantıklı ... 256 gb şuan fazla gelse de alıştığınızda bi rahatlığa erişirsiniz. Yurt dışındaki fiyatları nedir hocam .

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kardeşim aralarındaki farklar bu şekilde. Kamera, Pil ve Renklerde değişiklik var sadece.. Bence çok foroğrafta çekmiyorsan Gerek yok derim Mi 10 Pro almaya...

Üst Alt