- Adım
- Tolga
- Cihazım
- Samsung On7
- Konular
- 1
Üzerine alınan herkese selamun aleyküm, arkadaşlar bulunduğum şehir(Kırklareli)'de sadece xiaomi mi 6'ya Kipa Hipermarkette ulaşabiliyorum. Buranın satış yeri sanıyorum cepport ve buranın satış fiyatıyla aralarında 200tl fark var, sorduğumda orada satılanda ithalatçı garantili dendi. Memur maaşıyla arttırdığım 2600 lira kadar birikmişim var ve telefonumu değiştirmek istiyorum. Eğer internet üzerinden sipariş ile alırsam dedikleri gibi şansa bağlı olarak mı hatasız gelir bu telefon ? Genellikle servislere pek yolum düşmez cihazda fabrikasyon bir hata yoksa ufak tefek sorunların (şarjsoketi vb.) değişimlerini özel tamircilerde yaptırırım. Size danışmam gereken bir kaç sorum var ?
1- Yukarıda bahsettiğim gibi internet üzerinden siparişim şansıma bağlı olarak mı hatasız gelir ? Güvendiğiniz satıcılar kimlerdir?
2-Xiaomi nin ufak tefek sorunlarını özel servisler halledebilirler mi ? Yoksa illa garantiye mi göndermek gerekir?
3-Sizce internet üzerinden mi almalıyım yoksa 200tl farkla kipada test edip mi almalıyım ?
4- S7 edge- İphone 6s kafamdaki diğer tercihler(Türkiye garantili tabi.) bunları eleyip direk mi6 ya mı yöneleyim?
5- Bu telefon beni ne kadar götürü ?
Görüşleriniz benim için önemli
İyi forumlar
1- Yukarıda bahsettiğim gibi internet üzerinden siparişim şansıma bağlı olarak mı hatasız gelir ? Güvendiğiniz satıcılar kimlerdir?
2-Xiaomi nin ufak tefek sorunlarını özel servisler halledebilirler mi ? Yoksa illa garantiye mi göndermek gerekir?
3-Sizce internet üzerinden mi almalıyım yoksa 200tl farkla kipada test edip mi almalıyım ?
4- S7 edge- İphone 6s kafamdaki diğer tercihler(Türkiye garantili tabi.) bunları eleyip direk mi6 ya mı yöneleyim?
5- Bu telefon beni ne kadar götürü ?
Görüşleriniz benim için önemli