Soru Karanlık Mod-Yüz Tanıma

ErdemÇ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
mi 8 lite
Konular
7
Merhaba,

Arkadaşlar 10.3.6 global güncelleme ile karanlık mod geldi yazmıştınız.
Bu karanlık mod'un artıları ne bulamadım.Ne gibi ek özellikleri var.
Bide bu yüz tanıma size gelmedi ?

manas_ozkan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
17
Hocam karanlık modun ekstra ne özelliği olabilir ki? Siyahı sevenlerin kullanması için geliştirilmiş bir özellik. En önemli özelliği ise açık temaya göre gözü fazla yormaması. Başka bir fonksiyonu olduğunu düşünmüyorum.

Oyla:

ErdemÇ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
mi 8 lite
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam karanlık modun ekstra ne özelliği olabilir ki? Siyahı sevenlerin kullanması için geliştirilmiş bir özellik. En önemli özelliği ise açık temaya göre gözü fazla yormaması. Başka bir fonksiyonu olduğunu düşünmüyorum.

Zaten anlamadığım için sordum.Herkes ayrı bir özellik gibilerinden yazmış gibi geldi.Böylece ne olduğunu öğrenmiş oldum.Teşekkürler

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Merhaba,

Arkadaşlar 10.3.6 global güncelleme ile karanlık mod geldi yazmıştınız.
Bu karanlık mod'un artıları ne bulamadım.Ne gibi ek özellikleri var.
Bide bu yüz tanıma size gelmedi ?
Karanlık Mode Miui 10 arayüzüne sahip telefonların gece kullanımını daha verimli hale getirerek, kullanıcıların güç tasarrufu yapmasına imkan sağlayan bir özelliktir. Hiç bir fonksiyonu olmadığını söylemek çok iddialı bir söz olur. Siz bizzat bu özelliği kullandığınızda batarya performansına yapacağı olumlu etkileri kendiniz görebilirsiniz.

Oyla:

manas_ozkan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
17
Karanlık Mode Miui 10 arayüzüne sahip telefonların gece kullanımını daha verimli hale getirerek, kullanıcıların güç tasarrufu yapmasına imkan sağlayan bir özelliktir. Hiç bir fonksiyonu olmadığını söylemek çok iddialı bir söz olur. Siz bizzat bu özelliği kullandığınızda batarya performansına yapacağı olumlu etkileri kendiniz görebilirsiniz.
Evet ben orda batarya performansını atlamışım tşkler duzelettiğiniz için hocam :) ben hep siyah tema kullanırım ama Android 9 geldikten sonra siyah bile etki etmiyor bataryanın hızlı bitmesine :) redmi note 5 kullanıyorum bu arada.
Ama illaki katkısı var batarya ömrüneYes~~

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Evet ben orda batarya performansını atlamışım tşkler duzelettiğiniz için hocam :) ben hep siyah tema kullanırım ama Android 9 geldikten sonra siyah bile etki etmiyor bataryanın hızlı bitmesine :) redmi note 5 kullanıyorum bu arada.
Ama illaki katkısı var batarya ömrüneYes~~
Batarya kalibrasyonu yapın.Önce Uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtlayın. Telefonu şarj edeceğiniz zaman kapatıp şarja takın. Yüzde yüz dolduktan sonra fişten çıkarmadan telefonu açın, 20 dk. daha şarjda bırakın ve çıkarın.
Böylece yüzde 15-20 oranında performans artışı sağlarsınız.

Oyla:

manas_ozkan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
17
Batarya kalibrasyonu yapın.Önce Uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtlayın. Telefonu şarj edeceğiniz zaman kapatıp şarja takın. Yüzde yüz dolduktan sonra fişten çıkarmadan telefonu açın, 20 dk. daha şarjda bırakın ve çıkarın.
Böylece yüzde 15-20 oranında performans artışı sağlarsınız.
Denicem hocam teşekkürler

Oyla:

sipahiysn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
47
Ben %20'nin altına düşmeden her zaman şarja takıyorum %100 olunca çekiyorum, bu nasıl bir etki gösterir acaba?

%100 olduktan sonra bekletmenin faydası olmadığını hatta zararlı olduğunu okumuştum, eğer %100 olduktan sonra akım kesilseydi %99'a düşerdi ama düşmüyor diyorlar bu sürekli akım da zarar veriyor diye okudum fakat ne kadar doğrudur bilemem batarya konusunda her kafadan bir ses çıkıyor kime inanacağımızı şaşırdık.

Oyla:
Üst Alt