KARAER Kimdir ?

• Konbuyu başlatan KARAER
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 25
  • Görüntüleme 2K

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Merhabalar;

Foruma hızlı bir giriş yaptım ve kendimi tanıtmayı unuttum.Adım ERTAÇ KARACAN.29.10.1991 istanbul doğumlu olup gaziantepliyim.KARAER isminin belli bir anlamı yoktur.KARA soyismimin ilk 4 harfi ER ise adımın ilk 2 harfidir.Bu adın bana yakıştığını ve uğur getirdiğini düşünüyorum.Yabancı isimleri kullanmayı sevmiyorum,mecbur olmadıkça yabancı isimler kullanmamaya özen gösteriyorum.

İstanbulda posta dağıtım merkezinde çalışıyorum.Aliexpress dağıtımlarını biz yapmaktayız.Şu zon zamanlarda aliexpressi çok sık kullanmaya başladım,bunun nedeni malum ülkemizdeki herşeyin pahalı olması.Hepsini demiyorum fakat gerçekten kaliteli ürünler var.Orda 2 tl olan bir bileklik burda 15 tl.İnsan ister istemez ordan alışveriş yapıyor.

1-2 gün içindede Mıa Max 2 telefonunu almayı düşünüyorum.Aslında bende ıphone 7 plus var fakat nedendir bilinmez bana ekranı küçük geliyor.Ben telefonu nerdeyse sadece oyun ve sosyal medya için kulanıyorum.Kamera ile fotoğraf hiç çekmiyorum denilebilir.Onun için de bir telefon alırken ekran büyüklüğüne bakıyorum.Iphone 7 plusuda arkadaşların baskısı sonucu aldım.

Edebiyatım çok iyidir,uzun yazı yazmayı severim.Buradanda anlaşılacağı gibi :D Kendi çapımda doğaçlama şiirler yazıyorum.Hatrı sayılır bir sayıya (35) ulaştı.Yakında hepsini düzenleyip burda paylaşmayı düşünüyorum.Çevremdekiler kitap çıkart diyor ancak ülke olarak kitap okuma oranımız çok düşük ondan dolayıda belki e-kitap yapabilirim.

Telefon bağımlılığım yok ancak oyun bağımlılığım var.Özellikle ASC (Assainc creed) serisini çok severim.Şuanlarda ETS2 oyununa kafayı takmış bulunmaktayım.Nerdeyse hergün 5-6 teslimat yapıyorum ve hedefim Mercedes Actros tırını almak.Oynadığım oyunu genelde sıkılanarak kadar bırakmıyorum.Birde PES hastasıyım.İyi oynadığımıda düşünüyorum.Neyse galiba fazla bir uzun yazı oldu.

Son olarak şunu söylemek istiyorum.Ben forum ortamlarını çok seviyorum.Burasıda benim hoşuma gitti.Gerek sitenin şekli gerek se yetkili ve üyelerin davranışı hoşuma gitti.Mıa Max 2 sahibi olunca eminim daha çok kaynaşacağız gibi duruyor :D Herkese iyi forumlar dilerim.

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Hoşgeldin KARAER

Kısa zamanda forumumuza alışcağını düşünüyorum, seni aramızda görmekten mutluyuz :)

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoşgeldin KARAER

Kısa zamanda forumumuza alışcağını düşünüyorum, seni aramızda görmekten mutluyuz :)

Hoşbulduk.Ben çoktan alıştım zaten ya.Daha geleli 1 gün olmasına rağmen beni burda tutan bir güç var.

THECERN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şahin
Cihazım
Yakında Mİ5
Konular
6
Merhabalar hocam sizde aramıza hoşgeldiniz, sempatik birine benziyorsunuz, aldığınız telefondan da gayet memnun olacağınızı düşünüyorum (yalnız hocam telefonun adı Mia max 2 değil Mi max 2, "a" yok yani, yazıda 2 kere görünce söyleyeyim dedim)

hayırlı olsun şimdiden telefonunuz

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Merhabalar hocam sizde aramıza hoşgeldiniz, sempatik birine benziyorsunuz, aldığınız telefondan da gayet memnun olacağınızı düşünüyorum (yalnız hocam telefonun adı Mia max 2 değil Mi max 2, "a" yok yani, yazıda 2 kere görünce söyleyeyim dedim)

hayırlı olsun şimdiden telefonunuz

Mı Max 2 söylemesi daha kolaymış ya.Alınca ismini daha iyi öğrenirim :D

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Ben zaten dün aramıza hoşgeldin demiştim :)edebiyatım iyi diyorsun ama birkaç kelimeyi yanlış yazmışsın hocam :)benden kaçmaz :)

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Ben zaten dün aramıza hoşgeldin demiştim :)edebiyatım iyi diyorsun ama birkaç kelimeyi yanlış yazmışsın hocam :)benden kaçmaz :)

Edebiyatım iyidir derken yani severim şiirde yazıyorum ondan dedim.TDK görse beni sniperla vurdurcak :D

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Hoş geldin kardeşim. Senin gibi aktif ve daimi üyeyi bu formda görmek güzel.

Üst Alt