Yardım Kapatılmayacak uygulamalar?

Producer3838

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adh
Cihazım
Hidd
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.1
Telefon Modeli
Mi10t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar mi10t kullanıyorum, Whatsapp vb uygulamaların sistem temizliği vs yapilsa dahi kapatilmamasini, arkaplanda sürekli açık kalmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Miui a biraz uzağım yardımlarınızı rica ediyorum.

aknozsoy57

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın Özsoy
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
IT Dİzayn Etiket
Konular
15
Hocam uygulama açıkken alta alın ve uygulama çekmecesini açın görev yöneticisi gibi düşünün Whatsapp vb uygulamanın üstüne basılı tutun ve sağ veya sol tarafında çıkacak olan kilit sekmesine basın o sayede kapanmaz

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Öncelikle pil optimizasyonu ayarını kısıtlama yok olarak yapın:
Uygulama simgesine uzun basılı tutun - Uygulama bilgisi kısmına girin - Pil optimizasyonu ayarına tıklayın - Kısıtlama yok olarak seçin.

Otomatik Başlat ayarını aktif edin:
Ayarlara girin - Üstteki arama barına Otomatik Başlat yazın - Çıkan ayara girin - Aşağıdaki üç noktaya tıklayıp Sistem Uygulamalarını Göster ayarına tıklayın - Burada arka planda çalışmasını istediğiniz uygulamaları aktif edin, geri kalanını deaktif edin. Ben WhatsApp, Telegram ve mail uygulamam dışında hepsini deaktif ettim mesela.

Daha sonrasında isterseniz aknozsoy57 hocamın dediği gibi arka planda açıkken uygulama üstüne basılı tutup kilit simgesine basın. Siz elinizle kapatmadığınız sürece hep açık kalacaktır.

Oyla:
Üst Alt