Çözüldü Kapanan Poco M3 Sorun Çözüldü

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Öncelikle poco M3 konu başlığı altında herkesi kast etmiyorum ama herkesin yardımdan çok üç kuruş koparırım mantığında olması hiç hoş değil.Bu kadar bencil olmayın.
Daha önce poco X3 NFC şuanda redmi note 10 pro konularında insanlara yardımcı oluyorum olacağım.
Neyse soruna gelince hanımın telefonu nasıl olduysa donmuş oda yeniden başlatayım demiş ama gidiş o gidiş telefon dahada açılmamış.Akşam gidince bu konulara hakim biri olarak forumdan bir cevap alamayınca yada sorulan sorular karşılığı olmadığını görünce Rus sitelerinde araştırma yaptım.Maalesef tüm dünya M3 konusunda sıkıntı yaşamış dedim kendi kendime... sorunu yaşamayan kalmamış.kimi 9008 kodla rom yüklemiş kimi kapağı açıp ısıtma yöntemi ile müdahale etmiş kimi de batarya soketlerini çıkarıp takmış.Bazıları ise bataryayı bitirme yöntemi ile sorunu çözmeye başarmış.
Bende ekipman malzeme eksikliği ve kapağı sökme konusunda beceriksiz olduğumu bildiğim için bataryayı bitirmeye karar verdim.
İki gün boyunca bataryayı tamamen bitirdim.Batarya bittiği kanısına vardıktan sonra telefonu şarja taktım ve beyaz boş batarya uyarısı alarak telefonu şarj ettim.ve telefonum düzeldi.
Ama çok beklememek telefonsuz kalmamak için bataryayı bir an önce bitirmek gerekir.onun için sağolsun Rus sitesinde biri paylaşmıştı bende faydalandım
Şöyle
Bir kulak çöpünü telefon kapatma tuşu üzerine burakıp sert bir lastikle bağlıyoruz.tuş basılı kalacak.
Ondan sonra da sert bir lastikle ses kısma tuşuna basılı tutarak bağlayın.iki tuşun basılı olduğu kontrol edin.Akşam yaparsanız sabah saat 8 gibi telefonu şarja takın beyaz boş batarya uyarısı geldikten sonra bilin ki cihaz kendine gelmiştir.telefonu şarj ettikten sonra gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Ama telefonu ısınırken kesinlikle kapatıp açmayın.telefonu şarjı yüzde 20 den aşağı düşürmemeye gayret ediniz.
İmkanınız varsa özel rom yüklerseniz telefonun güncelleme derdi kalmaz.Ben bu konuda araştırma yaptıkça burda paylaşım yapacağım.şimdiden kolay gelsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Site sunucu hatası veriyor.Görselleri daha sonra paylaşacağım.

Son düzenleme:

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Crokxe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Necip
Cihazım
M9 T PRO
Konular
0
Farklı zamanlarda 2 kere bu problem başıma geldi.
Telefon açılmadığında arka kamera tarafına 15-20 sny ılık fön tutup anakartı hafif ısıtınca açılıyor. Tesadüf mü bilemiyorum ama başına gelen olursa denemekte fayda var.

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Farklı zamanlarda 2 kere bu problem başıma geldi.
Telefon açılmadığında arka kamera tarafına 15-20 sny ılık fön tutup anakartı hafif ısıtınca açılıyor. Tesadüf mü bilemiyorum ama başına gelen olursa denemekte fayda var.
Tabi kapak takılı olduğunda ne kadar etkili olacağını bilemem.kapagi açıp işlem yapanlar var.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Video da var.
Bilmeyenler yapmasın.
Ama benim anladığım kadarıyla pil bitirme işlemi ile uğramak istemeyenler kapağı açıp pil soketi ni takip çıkarmaları yeterli olacaktır.

UmutBora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Poco m3
Konular
1
Tabi kapak takılı olduğunda ne kadar etkili olacağını bilemem.kapagi açıp işlem yapanlar var.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Video da var.
Bilmeyenler yapmasın.
Ama benim anladığım kadarıyla pil bitirme işlemi ile uğramak istemeyenler kapağı açıp pil soketi ni takip çıkarmaları yeterli olacaktır.
Hocam bildiğiniz istanbul içi telefoncu varmıdır bu işi ucuza yapabilecek çünki poco m3 telefonuna uptade yapamıyorum yapınca hata veriyor imei uçuyor telefona upgrade yapamadığım icin bu telefonlardaki yüklü sürümde google play hata veriyor sorunu var sureklı ekrana cıkıyor buda anca telefonu yenıden baslatınca duzeliyor e yeniden baslatınca telefon uçuyor zaten sonsuz döngüye giriyor en basiti sanırım çipi reballemek oda evde olmaz bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Hocam bildiğiniz istanbul içi telefoncu varmıdır bu işi ucuza yapabilecek çünki poco m3 telefonuna uptade yapamıyorum yapınca hata veriyor imei uçuyor telefona upgrade yapamadığım icin bu telefonlardaki yüklü sürümde google play hata veriyor sorunu var sureklı ekrana cıkıyor buda anca telefonu yenıden baslatınca duzeliyor e yeniden baslatınca telefon uçuyor zaten sonsuz döngüye giriyor en basiti sanırım çipi reballemek oda evde olmaz bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim
Telefonu sat Kurtul uğraşmaya değmez

Üst Alt