Yardım Kanalların Eksilmesi

ChamYapragi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Arkadaslar son bir kac gundur malum havalar ruzgarlı kasırga muhabbetleri donüyor.
Sormak istedigim sizin de tvlerinizde bazi kanallarin sinyal alamama durumu mevcut mu? Mesala trt 4k trt1 hd show hd ve daha bircok kanalin yayinini alamiyorum. Kanallari silip tekrar tarattigimda bu sefer o kanallar listede bile cikmiyor eklesemde olmuyor. Sizde de boyle durumlar mevcut mudur? Yardimci olabilecek arkadaslar varsa memnun olurum. ( Tv lg marka 55 inch filan tam kodunu hatirlayamadim) Saygilar....

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Arkadaslar son bir kac gundur malum havalar ruzgarlı kasırga muhabbetleri donüyor.
Sormak istedigim sizin de tvlerinizde bazi kanallarin sinyal alamama durumu mevcut mu? Mesala trt 4k trt1 hd show hd ve daha bircok kanalin yayinini alamiyorum. Kanallari silip tekrar tarattigimda bu sefer o kanallar listede bile cikmiyor eklesemde olmuyor. Sizde de boyle durumlar mevcut mudur? Yardimci olabilecek arkadaslar varsa memnun olurum. ( Tv lg marka 55 inch filan tam kodunu hatirlayamadim) Saygilar....

Sorununuz TV kaynaklı değil Çanak kaynaklı. Oluşan şiddetli rüzgarlardan Çanağınızın yörüngesi değişmiş.. Uyducu çağırmaniz gerekiyor yada satfinder yardımıyla çanak ayarı yapmaniz gerekiyor..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Syan40

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
20 Ocak 2018
Konular
22
Canaktan kaynaklanan sorun sinyali alamiyor

ChamYapragi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Mi 6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Canak balkonda duruyor kayma durumu da sozkonusu olmadi ama anlayamadik durumu tv izlerken gitti kanallar. An itibari ile show tv hd geri geldi birtakim kanallar hala yok cok enteresan kendi kendine giden kanal kendi kendine geri geldi :)

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9